Їжа знаменитостей: Максим Галкін і Алла Пугачова показали, що є у них в холодильнику

Що ж зберігається в холодильнику зоряної пари - читайте далі.

В одному зі своїх відео в Instagram, Максим Галкін показав, як виглядає їх з Аллою Пугачовою холодильник після новорічних свят.

На подив, в ньому немає ніяких крутих делікатесів, червоної ікри, лобстерів, або чогось подібного. Як і у багатьох з нас, в холодильнику примадонни можна знайти яйця, молочко, згущене молоко і різні соуси. А ще котлети і огірочки, якими і поласував на відео Максим Галкін, зізнаючись, що не може зупинитися їсти після свят.

З приводу харчування варто відзначити, що Алла Борисівна дотримується дієти, яку сама придумала і назвала “СССР “. З абревіатури стає зрозуміло, що не їсть артистка: солодке, солоне і здобу. А р – значить розвантажувальний день, який робить Пугачова, якщо дозволить собі щось смачне і калорійне на свята.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Також нагадаємо, що недавно Максим Галкін опублікував миле сімейне відео, на якому Алла Борисівна робить масаж своєму синові Гаррі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.