Дан Балан проміняв Тіну Кароль на молоденьку брюнетку: «Дан, а як же Тіна?»

Дан Балан опублікував в своєму Інстаграмі фото з молодою і красивою брюнеткою, що викликало бурхливу реакцію в Мережі.

Тіну Кароль і Дана Балана вважають парою з тих пір, коли вони вдвох з’явилися на проекті «Голос країни» в якості наставників. Глядачі відразу ж розглянули романтичний зв’язок між артистами. Дан Балан, не соромлячись камер загравав до української співачки, а вона тільки кокетливо ніяковіла. Артисти офіційно не підтвердили романтичний зв’язок один з одним, але і не разу не сказали, що це не так.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

В останньому ефірі популярного шоу «Танці з зірками», ведучою якого є Тіна Кароль, в якості запрошеного гостя з’явився Дан Балан. Однак з’явився він не один, а зі спекотною брюнеткою Індірою Едільбаевой (псевдонім – INDI). INDI – казахська виконавиця і саме з нею Балан записав свою нову пісню «Дихають про любов» і заспівав новий хіт на паркеті «Танців із зірками». У соціальній мережі “Інстаграм ” Дан Балан опублікував гарячий кадр, зроблений під час спільного виступу.

На знімку Індіра в короткому обтягуючому платті співає свою партію в мікрофон, а Дан стоїть позаду неї сховавши обличчя в її волосся.

Користувачі Мережі оцінили новий дует і нагадали Дану Балану про Тіну Кароль, з якої він, до речі, теж записав пісню: «З Кароль краще», «Дан, а як Тіна? тобі по * иг на Тіну? »,« Ми засмутилися »,« Тільки Тіна почуває ваші пісні », – відреагували на знімок фоловери.

 ""

 ""

Скріншот коментарів під публікацією Балана

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.