Як Лобода буде виглядати в 83 роки? Так, як і її бабуся – з’явилося тепле фото родичок співачки

Популярна співачка Світлана Лобода часто приховує подробиці своїх сімейних відносин, але її мама Наталя веде свій Інстаграм-блог, і іноді розповідає більше.

Зараз мамі Свєти Лободи 63 роки. Але незважаючи на свій вік, вона виглядає струнко і молодо, не відстає від життя і слухає пісні своєї дочки. А ще у неї є свій Інстаграм-блог, який читають близько п’яти тисяч чоловік. Там вона публікує і знімки дочки, і знімки матері.

Днями Наталія Лобода показала, як виглядає її мати – бабуся співачки Лободи

Наталія привітала свою маму з 83-м днем народження, і показала як вона зараз виглядає без фільтрів і макіяжу.

“Сьогодні день народження найдорожчої людини нашої великої родини – бабусі Маші (Комаренко Марії Василівни). Їй сьогодні -83. І не важливо, що стільки років, вона у нас молодець! Ми всі люблячи називаємо її ” Наша Швидка допомога ” , – пише мама Світлани Лободи.

У коментарях прихильники відзначили, що всі покоління сімейства по жіночій лінії дуже схожі між собою. Особливо видно з фотографій Світлани Лободи ще до того часу, як вона зробила пластику – вилита мама.

А ось сама артистка в своєму Інстаграм не згадала про те, що у її бабусі сьогодні день народження. Лише напередодні привітала всіх жінок з днем матері, опублікувавши фото своїх дочок.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.