Юра Горбунов пішов втішати Мейхер через її програш: наштовхнув на свій дерев’яний “стовп”

Чи не встигло закінчиться одне шоу з Юрієм Горбуновим на 1 + 1, як тут же почалося інше.

Телеведучий, актор і гуморист Юрій Горбунов анонсував у своєму Інстаграм-акаунті вихід серіалу “Великі Вуйки 2 “, де він знімався разом з екс-віагрянки Надією Мейхер. Це та сама Мейхер, яку в неділю нагородили третім місцем в шоу “Танці з зірками “.

Юрій Горбунов та Надія Мейхер цілувалися на знімальному майданчику

Для багатьох це було справжнім шоком. Особливо для Катерини Осадчої, яка не могла знайти собі місця, коли чоловік буквально приголомшив такою звісткою.

Як розповів сам Юрій, його ревнива дружина сподівалася, що вдасться якось уникнути цього моменту або зімпровізувати на камеру, але за задумом сюжету, там був кадр крупним планом, і поцілуватися їм все таки потрібно було.

А ось наскільки далеко зайшли їх відносини – це потрібно дивитися в серіалі по телеканалу 1 + 1.

На фото, яким поділився Горбунов, він, і та сама Надія Мейхер, яка чіплялася до нього

Там Надія Мейхер обхопила великий дерев’яний стіл, який тримає навіс. Очевидно, Селфі було зроблено на знімальному майданчику.

До слова, Надія Мейхер зараз намагається з усіх сил повернутися на велику сцену. Тому бере участь у всіх можливих проектах телеканалу 1 + 1.

Не виключено, що в 2021 році її можна буде побачити в новому сезоні шоу “Танці з зірками “.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.