Наталя Могилевська чесно розповіла, що насправді думає про свою колегу-блондинку Ірині Білик

Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася з шанувальниками думками про колегу по сцені Ірині Білик.

Виконавиця хіта «Полюби меня такой» є активним користувачем соціальних мереж. На її Instagram підписані вже більше мільйона людей, яких вона практично щодня радує новими фото і відео.

На цей раз героїня нашої сьогоднішньої статті похвалилася спільним знімком з Іриною Білик з «Ліги Сміху». Ось як Наталя підписала пост:

«Моя кохана, моя ідеальна, моя зірка. Як же я люблю твої пісні, завжди пам’ятай, що я поруч і я твій друг. Мої поцілунки від блондинки до блондинки».

Ірина відповіла їй взаємністю, написавши: «Люблю. І наші поцілунки нескінченні», а ось як на фотографію відреагували шанувальники співачок — без критики не обійшлося:

  • «Дуже гарні»;
  • «Дві легенди»;
  • «Білик після пластики на Майкла Джексона схожа»;
  • «Пісні обох кожним своїм рядком пробирають до мурашок»;
  • «Не впізнала Ірину… Так змінилася».
Комментарии под фото Натальи Могилевской и Ирины Билык
Коментарі під фото Наталії Могилевської та Ірини Білик

Відзначимо, що Білик протягом всієї кар’єри постійно змінювала імідж. Вона була і жагучою брюнеткою, і рудою бестією, останні кілька років артистка зупинила свій вибір на блонді. Могилевська ж тільки недавно зважилася на кардинальне перевтілення і до 45-річчя теж стала блондинкою.

Могилевская тогда и сейчас
Могилевська тоді та зараз

Багатьом фанатами припала до душі нова Наталя, хоча деяким її перетворення не сподобалося. Втім, зірку це не турбує, адже всім не догодиш, але головне, що такою вона подобається сама собі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.