15 запаморочливих нарядів Тіни Кароль на “Танцях з зірками”, які змусили Дана Балана приїхати в Україну

7 сезон (4-й після 10-річної перерви) "Танців з зірками" 2020 року вже став історією і можна починати підбивати підсумки. Були і скандали (про них окремо), були і благородні пориви. І було багато жіночої краси, яку захочеться ще не раз згадати. А почнемо з головної ведучої - Тіни Кароль.

Тіна не тільки обдарована співачка, але і чудова ведуча – вміє і інформацію красиво подати, і вдало імпровізувати, і пожартувати вчасно. А вже як виглядає – око не відвести. Ось вибірках всіх розкішних образів Тіни Кароль на “Танцях з зірками 2020”.

Перший випуск

На прем’єру “Танців з зірками 2020” Тіна Кароль вибрала вечірнє плаття білого кольору від улюбленого бренду David Koma. Верх – бюстгалтер на тонких бретелях, них – пайеточная пряма спідниця з розрізом.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов на першому випуску
Тіна Кароль і Юрій Горбунов на першому випуску

 ""

Другий випуск

На другий ефір Тіна вибрала чудове вечірнє плаття від дизайнера FROLOV. Верх – щільний корсет з відкритими плічками і спинкою, бретелі спущені, декор ручної роботи – розшивання сріблястими паєтками. Пишна спідниця зі шлейфом виконана і дорогого атлас-прокату.

Провідні на другому Вируського "Танців з зірками"
Провідні на другому эфірі “Танців з зірками”

 ""

Третій випуск

Тіна вибрала чорне плаття по фігурі, зі сміливим разрізом, спереду розшите стразами, з відвертим декольте. Дизайнер Давид Кома.

Образ Тіни Кароль в третьому випуску
Образ Тіни Кароль в третьому випуску

Четвертий випуск

Образ на 4-му ефірі був обраний в стилі початку 2000-х. Довге “гладке” плаття з шовку в кольорі соковитою весняної м’ятної зелені від David Koma. Спинка відкрита, а високий виріз дозволив Тіні періодично дуже спокусливо відставляти ніжку в сторону.

Тіна Кароль в 4-му випуску
Тіна Кароль в 4-му випуску

П’ятий випуск

Ведуча продемонструвала розкішний look в плаття від українського бренду FROLOV. Ціна такого наряду – понад 2500 євро.

Тіна в плаття від українського бренду
Тіна в плаття від українського бренду

Шостий випуск

Тут Тіна буквально блищала в лимонному шовковій сукні від молодого київського дизайнера olyamak. Асиметричний верх і легка спідниця з розрізом дозволили максимально вдало продемонструвати фігуру ведучої.

 "" ""

А так Тіна готувалася до ефіру

Сьомий випуск

Аутфіт Тіна на сьомому ефірі – тотал блек від David Koma, вартість наряду 1670 доларів. Розкішне плаття, все розшитій чорними паєтками, з асиметричним верхом і високим розрізом на прямий спідниці з ассиметричним шлейфом.

 ""

Восьмий ефір

Тіна Кароль блищала на паркеті в плаття від французького модельєра Олександра Вотье. Образ total red був виконаний з пайеточной тканини, довгі рукава, асиметричні драпперіі спереду. І, звичайно ж, високий розріз.

 ""

Дев’ятий випуск

Тіна вразила всіх відвертим чином – фантастичне біле плаття від улюбленого модельєра David Koma – з високим розрізом, напівпрозорим корсетом і зухвалим декольте.

 ""

Десятий випуск

Припав якраз на Хеллоуїн і, звичайно, образи у провідний, суддів і конкурсантів були відповідні. Тіна вибрала Чорне спокусливе плаття з розрізом, чорні панчохи-сіточку, прикрашені майже 15000 камінчиками Swarovski, туфлі на неймовірній шпильці Kachorovska. Доповнювали образ спокусливої бабусі зморшки на обличчі і сиве волосся.

Тіна Кароль в 10 випуску
Тіна Кароль в 10 випуску

11 ефір

На паркеті поп-діва з’явилася в елегантному облягаючій чорній сукні з відкритими плечима і глибоким декольте, доповнення – рукава-волани і декор з каменів. Дизайнер Давид Кома (David Koma).

Тіна Кароль в 11 ефірі
Тіна Кароль в 11 ефірі

12 ефір

Для 12 прямого ефіру проекту “Танці з зірками” виконавиця обрала сукню з пікантним розрізом, асиметричними дизайном і спокусливим декольте. Дизайн – відомий бренд Mônot.

Тіна Кароль в 12 випуску
Тіна Кароль в 12 випуску

13 ефір. Півфінал

У півфіналі Тіна більше вразила не своїм майже прозорим нарядом, скільки красивим танцем з Дмитром Жуком і Юлією Санін.

 ""

Правда, наряд теж вражаючий – облягає боді з міні-шортиками і прозора повітряна спідниця.

 ""

Випуск 14. Фінал

За вечір ведуча встигла поміняти два наряди: чорну вечірню сукню відомого бренду Mônot. До нього вона підібрала дуже високі рукавички з тонкої шкіри на ґудзиках.

Тіна Кароль в фіналі
Тіна Кароль в фіналі

І приголомшливе біле вечірнє вбрання від свого улюбленого британського дизайнера David Koma.

Тіна Кароль в ексклюзивному вбранні від Давида Кома
Тіна Кароль в ексклюзивному вбранні від Давида Кома

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.