Безсоромна Лідія Таран позувала перед камерою практично без нічого: з одягу тільки шапка

Популярна українська телеведуча Лідія Таран здивувала шанувальників несподіваною фотосесією. На нових знімках зірка позувала в одній лише шапці.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж, зокрема це стосується Instagram. Там Лідія регулярно радує підписників свіжими фото і відео, а також вона ділиться з ними своїми роздумами про все.

Незважаючи на те що в подробиці особистого і сімейного життя Таран публіку не посвячує, свою 13-річну дочку Василину вона не приховує.

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

Батьком дівчинки є шоумен Андрій Доманський, з яким теледіва розійшлася, коли спадкоємиця була ще маленькою. Зараз їх спілкування зводиться тільки до спільної дитини.

Андрій Доманський, Лідія Таран і їх спільна дочка Василина
Андрій Доманський, Лідія Таран та їх спільна дочка Василина

Не можна не відзначити, що хоч глядачі і звикли бачити Лідію на блакитних екранах при повному параді, вона не соромиться показуватися зовсім без макіяжу.

Лідія Таран
Лідія Таран

Так, на нових фото 43-річна зірка ТСН позує, сидячи в надувному басейні на дачі. На її обличчі немає ні грама косметики, а з одягу видніється лише зимова шапка.

Судячи з підпису поста, телеведуча влаштувала дачні Мальдіви:

«Генеральна репетиція Нового року або коротко про мої плани на новорічні свята. З вогниками і в шапці вирішила, що ялинка на дачі — це добре, але недостатньо. А як же вода? Тепер у мене є зимове тепле спа, яке ще булькає та імітує Мальдіви, куди я точно ніяк не потраплю», — написала Таран.

У коментарях прихильники відзначили, що Лідія не тільки добре виглядає, але ще і володіє відмінним почуттям гумору.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.