Катя Осадча в сміливому міні і пір’ї задумалася про актуальне і просить ради

Провідна "Світського життя" Катя Осадча порадувала новим образом, який відрізняється від її класичних вечірніх нарядів.

Цього разу Катя постала в розкішному костюмі з білого атласу від українського дизайнера Virts Yulia.

Катя Осадча
Катя Осадча

Особливість фасону – коротка спідниця з драперією. Вона дозволила Каті показати ідеальні модельні ніжки, що точно порадувало її шанувальників, особливо, чоловічу частину.

Верх – шикарна блуза з дуже пишними рукавами на манжетах. Незвична деталь для такого стилю – застібка на гачки спереду, що загадково дозволяє заглянути під блузу. Декор – розшивання ручної роботи камінчиками і паєтками.

І звичайно, коронна фішка Осадчої – капелюшок. До наряду вдало підібрана класична “таблетка” набік з прикрасою з пір’я райських птахів.

Катя Осадча в масці
Катя Осадча в масці

Катя поділилася ще одним фото в цьому образі, але вже з обов’язковою маскою. І сказала, що тепер стилістам доводиться в дизайн включати і цей обов’язковий аксесуар. Він повинен відповідати кільком вимогам: гармоніювати з нарядом, бути зручним і не заважати ведучій виконувати свої обов’язки, тобто, багато й виразно говорити. Судячи з усього, Катя результатом задоволена: маска, розшита стразами, вдало доповнила модний look.

А на питання, яке фото краще, що сказати? Звичайно, без маски – так видно щиру Катину посмішку. Швидше б це захисне вимога пішло в минуле! Ніхто за ним шкодувати не буде.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.