Олег Винник і Таюне “знялися” в турецькому серіалі: замінили Султана і Роксолану

Головний вовк країни Олег Винник і його молода вовчиця Таюне є найбільш загадковою парою в усьому українському шоу-бізнесі, яка скрізь і завжди знаходиться під пильною увагою публіки.

Виконавець хіта «Ніно» став справжнім феноменом вітчизняної естради. Квитки на його концерти розлітаються як гарячі пиріжки, а нові публікації в соціальних мережах за лічені хвилини набирають десятки тисяч відміток «Подобається».

Зовсім не дивно, що величезна армія прихильниць стежить за кожним кроком співака. Особливо багатьох цікавить його особисте життя, тим більше, що він ретельно приховує його від сторонніх очей.

Олег Винник і його зіркові жінки - ті, з ким співакові приписували роман
Олег Винник

В одному з інтерв’ю Олег заявив, що артист повинен завойовувати любов фанатів виключно творчістю, тому він завжди уникає будь-яких коментарів на цю тему.

Незважаючи на це, багато хто вважає, що Винник вже давно одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. Більш того, в ЗМІ можна навіть знайти інформацію про те, що подружжя виховує спільного сина Юліана, якому вже 16, живе він в Німеччині і займається плаванням.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Скільки б чуток не ходило навколо можливої пари Олега і Таюне, вони зберігають мовчання. Втім, це лише посилює інтригу, так що шанувальники продовжують фантазувати на цю тему і регулярно публікують в соціальних мережах фанатські фото, пов’язані улюбленими кумирами.

Олег Винник і Таюне на концерті
Олег Винник і Таюне на концерті

Одним з таких став знімок, на якому Винник і Сватко зображені в образі головних героїв турецького серіалу «Величне століття» — Султана і його Роксолани.

Захоплені коментарі, звичайно ж, не змусили на себе чекати:

  • «Це бомба»;
  • «Гарна пара»;
  • «Султан і султана»;
  • «Це реально бомбастично».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.