Ірина Білик села в коляску: її возять, як Галкін Пугачову

Відома співачка показала, як розважається з чоловіком.

Однак шанувальників такі розваги дуже налякали. Свої втіхи Ірина Білик виклала в Інстаграм-акаунті в розділі “Історії “, показавши деякі кадри з сімейного архіву.

На відео законний чоловік Білик Аслан Ахмадов возив її в колясці, але незвичайної. Як “карети ” виступила звичайна візок з магазину. За загальним фону видно, що вони знаходяться десь на парковці в торговому центрі або в підвальному приміщенні.

Неперевершена Ірина Білик села в візок для продуктів з супермаркету і чоловік її катав по всьому паркінгу

Білик була настільки захоплена моментом, що шанувальники вирішили, нібито артистка випила трохи спиртного.

“Таких як я не буває “, – проспівала Ірина, дивлячись в камеру.

Жінка була одягнена у все чорне.

Ірина Білик села в коляску
Ірина Білик села в коляску

Відзначимо, недавно Ірина Білик змінила образ. Зробила популярну в цьому сезоні стрижку боб-каре та змінила стиль в одязі. Постійні шанувальники зірки відзначили, що вона дуже помолодшала.

Білик активно веде свій Інстаграм-блог, де публікує фотографії зі зйомок, корпоративів, зіркових зустрічей і просто ділиться своїм особистим життям.

Якщо вірити її публікацій, артистка повністю щаслива в шлюбі зі своїм чоловіком. А ще вона зрідка займається своєю улюбленою справою – музикою.

Як говорила сама Білик в Інтерв’ю, вона не має наміру масштабно повертатися на велику сцену. Зараз їй в житті вистачає і роботи, і сім’ї.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.