Лорак повисла на шиї у Кіркорова як п’явка: хоче загарбати гроші короля естради?

Російсько-українська співачка Ані Лорак ніколи не соромилася своїх принад.

Співачка відкрито демонструє їх не тільки своїм без п’яти хвилин чоловіка Єгору Глібу, а й іншим чоловікам, які можуть її зацікавити. Довгий час близьким другом Лорак залишається ніхто інший, як Філіп Кіркоров.

У Лорак і Кіркорова постійно з’являються спільні фото з відпустки або корпоративу

Ходили чутки, що дітей Кіркорову народила Ані Лорак, адже вони такі схожі між собою, а ще часто бачаться зі своєю потенційною “мамою “.

Однак і Філіп Бедросович, і Ані Лорак не раз говорили, що вони просто хороші друзі. Філіп каже, що він як “хрещений батько ” для співачки – у всьому її підтримує і допомагає їй.

На одному з останніх фото в Інстаграм Ані з’явився і Кіркоров зі своїми дітьми.

Вони виглядають дуже радісно – як справжня сім’я. А Філіп так ніжно обіймає її за талію, що можна ненароком подумати і про щось більше, ніж просто дружні взаємини.

До слова, на цих же фото з’явився і давній “коханець ” Лорак Сергій Лазарєв. Його там якраз таки ніхто і не очікував побачити, особливо після звістки про те, що Лорак має роман з іншим чоловіком.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.