Страждаю і люблю: В білому обліпающем латексі Ані Лорак стала в призовну позу і чекає свого принца

Ані Лорак зараз жінка вільна і метає про нове кохання - не дарма ж у неї всі пісні "про це".

Лорак активно веде свій Інстаграм і часто робить подробицями творчості і свого життя. З останніх постів є добірка фото, як вона з донькою Софією ходила в гості до доньки Філіпа Кіркорова Алли-Вікторії на день народження.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв з дітьми в гостях у Кіркорова
Ані Лорак і Сергій Лазарєв з дітьми в гостях у Кіркорова

Перед цим показала танці в гримерці (можна подивитися тут).

А зараз поділилася фото зі зйомок кліпу на пісню “Страждаємо і любимо”. Один з її образів в відео – в білому комбінезоні, який вигідно підкреслює красиву фігуру співачки.

Ані Лорак
Ані Лорак

Виконано комбінезон з білого латексу, що імітує шкіру. Верх з піднятими плічками і подовженими рукавами має дуже глибоке спокусливе декольте, штани красиво сидять по фігурі. На талії оригінальний широкий пояс металік – дуже модний зараз аксесуар. Доповнено образ золотими сережками-підвісками, волосся завите недбалими хвилями, макіяж виконаний з акцентом на очі.

На фото чітко видно – Кароліна не вагітна, хоча вся Мережа гуде про це. Їй приписують роман і з Єгором Глібом, і з Сергієм Лазарєвим, і навіть з Філіпом Кіркоровим. А вона просто насолоджується життям зі своєю дочкою Софією від колишнього турецького чоловіка.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

А ось сам кліп “Страждаємо і любимо”, який за короткий час набрав майже 2 млн переглядів:

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.