Наташа Корольова після зрад Тарзана не нудьгує: пішла у відрив, але не сама, а в компанії трьох екзотичних красенів

Відома російська співачка Наташа Корольова після скандалу зі зрадами Тарзана вирішила відпочити на островах в компанії молодих та екзотичних красенів.

Восени цього року весь світ шоу-бізнесу сколихнула новина про те, що Сергій Глушко зрадив знаменитій дружині з двома дівчатами, поки та була на відпочинку. Також танцюрист заявив, що запрошені дами розвели його, після чого обікрали.

Пізніше з’ясувалося, що одна з дівчат — його коханка Анастасія Шульженко. Дівчина навіть пішла на телебачення і намагалася довести, що вагітна від Тарзана, однак тест на вагітність показав негативний результат.

Анастасия Шульженко
Анастасія Шульженко

Перші офіційні коментарі щодо події зіркова пара дала в інтерв’ю Ксенії Собчак. Там Корольова розповіла, що протягом усього спільного життя отримувала немислиму кількість повідомлень від “коханок” Сергія, так що цим її вже не здивуєш.

Королева и Тарзан
Корольова і Тарзан

Втомившись від розмов про невірність судженого, Наташа пішла на відчайдушний крок, щоб розібратися в собі та розставити всі крапки над «і». Про це співачка повідомила у себе в Instagram:

«Я вирішила провести експеримент — кинути все і поїхати з Москви на острів. Одна, без усіх, без цивілізації — і пожити в племені аборигенів. Спробувати вижити в дикій природі, щоб обнулитися і очиститися від важкого вантажу 2020 року, щоб знайти нові сенси, знайти нові сили жити і любити це життя», — пише зірка.

Наташа Королева на островах
Наташа Корольова на островах

Виконавиця зізналася, що сильно втомилася від всього, що відбувається — від скандалів, зрад і помилок близьких, тому їй як ніколи потрібне повне перезавантаження.

Цю публікацію Корольова супроводила знімком, на якому позує не одна, а в оточенні трьох молодих чоловіків. Коментатори помітили, що прийшов час переживати Тарзану, адже від нього одного Наташа втекла відразу до декількох.

Більше подробиць про любовні пригоди Глушко дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.