Молода Подольська розставила ноги, щоб перемогти на Євробаченні: зоряний фотограф Роман Родін розкрив правду про подружку Кіркорова

Наталія Подольська - співачка, яка прославилася завдяки участі в п'ятому сезоні шоу "Фабрика зірок ".

Зараз вона вже десять років перебуває у шлюбі з музикантом Володимиром Пресняковим молодшим, а в цьому році народила йому дитину. На рахунку Наталії безліч цікавих робіт, а також чимало матчів у престижних вокальних конкурсах.

Дружина Преснякова Наташа їздила на Євробачення до Києва 15 років тому: не перемогла, але емоцій привезла багато

Зоряний фотограф Роман Родін, який в дев’яностих-нульових подорожував з топовими зірками Росії на гастролях, нагадав, як виглядала Подільська рівно 15 років тому, коли приїхала в українську столицю перемагати на Євробаченні.

Виступ Наталії Подільської на міжнародному конкурсі пісні «Євробачення – 2005» в Києві

Тоді перемога Наталії бракує, однак шанувальники співачки запам’ятали її номер, і подякували за таке сильне уявлення країни на міжнародній арені.

А Роман Родін теж там був, і фотографував як же все відбувалося. Напередодні в своєму Інстаграм-блозі він поділився рідкісним фото.

“З циклу« Події в історіях ». Моє фото Подільської на Євробаченні в Києві. Дізналися молоду співачку? “, – написав у коментарі до фотографії Роман Родін.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.