У шовковому міні: Катерина Осадча розохотила Юру Горбунова

Дружина відомого телеведучого Юрія Горбунова Катерина Осадча показала свій новий образ зі зйомок шоу "Світське життя ".

Там вона одягла білу шовкову міні-плаття, яке відмінно демонструє ноги колоритною телеведучої.

Кілька тижнів Катерина Осадча не знімала програму “Світське життя “, а зараз готує передноворічні сюжети, тому повністю занурена в роботу.

Нове вбрання Осадчої заохотило чоловіків-шанувальників

Природно, з огляду на специфіку свята і специфіку сучасного життя, стилістам Осадчої довелося об’єднувати в один образ не тільки короткий святкову сукню і епатажну капелюшок, але і маску, яка вдало підібрана в тон наряду.

На знімку, який Катерина Осадча виклала в Instagram, чітко видно що Катерина за час карантину працювала над своєю фігурою. Її довгі і стрункі ноги залучають прихильників, але найбільше уваги їм (ніг Каті) приділяє законний чоловік Осадчої Юрій Горбунов.

Під фото шанувальники залишили безліч захоплених коментарів і відзначили, що Катерина дуже красива жінка. Варто сказати, що в дитинстві Катерина Осадча комплексувала через свій надто високого зросту. Однак зараз це фішка відомої телеведучої, і її абсолютно не бентежить навіть той факт, що чоловік Юрій Горбунов нижче ростом.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.