Лідія Таран засвітилася в невдалій сукні, у якій видно її “вагітний” живіт

Відома українська телеведуча Лідія Таран показала нове фото на тлі новорічної ялинки, в якому засвітила свій кругленький живіт.

У пресі регулярно з’являються новини про вагітність таких представниць шоу-бізнесу, як Тіна Кароль, Ані Лорак, Настя Каменських. Не виключено, що їх список скоро поповнить також зірка 1+1 і зараз ви зрозумієте чому.

Як активний користувач соціальних мереж, Лідія регулярно радує підписників свіжими фото і відео. На цей раз Таран позувала в новорічних декораціях, надівши світлу сукню оригінального крою з драпіруванням. Чи то ракурс невдалий, чи то вся справа в наряді, однак неозброєним оком можна помітити “вагітний” живіт теледіви.

Лидия Таран в том самом платье
Лідія Таран у тому самому платті

У підписі до публікації журналістка зазначила, що в магазинах з’явилися фальшиві ялинкові прикраси, які виглядають як справжні, але радості від них ніякої.

А ось коментатори звернули увагу зовсім не на це і висловилися щодо її вбрання — комусь воно не сподобалось, а хтось обсипав його компліментами:

  • «Ви просто казкова! Сукня супер!»;
  • «Хто вигадує такий фасон?»;
  • «Сукня жахлива…».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що в одному з останніх інтерв’ю Лідія зізналася, що хоче ще раз відчути радість материнства:

«Я навіть готова зробити паузу в роботі, піти в другий декрет. Минулого разу я повернулася в ефір, коли Васі ще не було чотирьох місяців».

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

Правда поки героїня статті не зустріла того, хто міг би стати майбутнім татом для майбутньої дитини. За її словами, нормальні чоловіки бояться до неї підходити, тому що на екрані вона здається суворою, хоча в житті все зовсім не так.

Лідія Таран
Лідія Таран

Вася, вона ж Василина — дочка Таран від шоумена Андрія Доманського. Вони кілька років прожили в цивільному шлюбі, проте до РАГСу справа так і не дійшла. У якийсь момент ведучий пішов до іншої жінки, після чого єдина тема для спілкування між ними — спільна спадкоємиця.

Андрей Доманский и Лидия Таран
Андрій Доманський та Лідія Таран

Незважаючи на те що дівчинка живе з мамою, зірковий батько фінансово їй допомагає, а сама Лідія чесно витрачає ці гроші на дочку. Раніше Доманський розповідав, що спілкується з Василиною не так часто, як хотілося б. При цьому він упевнений, що одного разу прийде момент, коли їй знадобиться батьківська порада і тоді Андрій з радістю її дасть.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.