Світлана Лобода обтягнули форми латексом і стала в непристойну позу: Тілль Ліндеманн залишився задоволений

Відома в Україні та далеко за її межами співачка Світлана Лобода підкорила шанувальників, продемонструвавши ідеальні форми в латексному вбранні.

Виконавиця хіта «Твої очі» знаходить час буквально на все – працює над майбутніми піснями і концертними постановками, виховує двох дочок, стежить за здоров’ям, активно веде свій блог в соціальних мережах і не забуває влаштовувати особисте життя. Крім того, співачка постійно тренується і має просто чудову фігуру, якою частенько хвалиться в своєму мікроблозі в Інстаграм. Ось і цього разу Лобода опублікувала дуже нескромні фото, де позувала лежачи, в самих винахідливих позах.На знімках артистка була одягнена в латексні штани, які буквально обтягували пружні форми Світлани. Також красуня одягла облягаючий чорну кофтинку з пікантною родзинкою – повністю оголеним плечем.

Лобода в латексі згинається до непристойності
Лобода в латексі згинається до непристойності
Лобода в латексі згинається до непристойності
Лобода в латексі згинається до непристойності

Шанувальники артистки по достоїнству оцінили нові знімки співачки і засипали її компліментами в коментарях: «Погляд левиці, навіть і не знаю, боятися або захоплюватися …», «Як завжди шикарна», «Як завжди радість для очей, кожен раз рада твої фото бачити» , «Вона вийшла на полювання! Готуйте ваші сердечка », – відреагували на фото підписники.

Нагадаємо, Світлана Лобода є мамою двох дівчаток – 9-річний Євангеліни і 2-річної Тільди. Ім’я батька маленької Тільди Світлана приховує, але публіка впевнена, що їм є ніхто інший, як соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн. Подібні чутки пов’язані з тим, що потенційна пара неодноразово з’являлася разом на заходах. Більш того, папараці зняли, як Ліндеманн забирав Лободу з лікарні, де вона опинилася через проблеми з нирками.

Лобода і Ліндеманн
Лобода і Ліндеманн

Всі 2 роки співачка приховувала від публіки свою маленьку дівчинку Тильду і показувала її фото дуже рідко і то зі спини. Однак недавно Лобода вперше показала обличчя дочки, опублікувавши фото в своєму Інстаграм, на якому позувала разом з малятком. Дівчинка стояла біля мами в квітчастому платті і сонцезахисних окулярах.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.