Заворотнюк виходить заміж: поки мати хворіє, Заворотнюк-молодша вбралася в “весільну ” плаття, натякнувши на заміжжя

Вже більше року найвідоміша няня Росії Анастасія Заворотнюк знаходиться в комі, в яку її лікарі ввели за медичними показаннями.

Артисти, наближені до сім’ї Заворотнюк, дали клятву мовчання. Тому не поширюють абсолютно ніяку інформацію про стан знаменитої артистки, і навіть не готові поділитися тим, чи жива вона насправді.

Шанувальники раз у раз придивляються до соціальних мереж її старшої дочки Анни Заворотнюк, яка активно публікує в Instagram подробиці свого особистого життя

Незважаючи на те, що вона в соціальних мережах досить відкритий і товариська людина, Аня просить обходити стороною тему її матері. Так як це тема для неї дуже болюча, і вона не знає достеменно зможе Анастасія Заворотнюк одужати і повернутися до нормального життя.

Тиждень тому в день матері Анна Заворотнюк всю ж згадала свою маму Анастасії, і зазначила, що їй би хотілося, щоб мама швидше одужала і повернулася до нормального способу життя.

Проте, вже через кілька днів Заворотнюк похвалилася важливою подією свого життя – вона виклала фото у весільній сукні.

Шанувальники дивуються – хто ж міг стати обранцем Заворотнюк молодшої? Адже вона до цього не показувала свого залицяльника в соціальних мережах.

З огляду на те, що Заворотнюк довгий час жила в Сполучених Штатах Америки і нерідко їздила туди разом зі своєю мамою на лікування, шанувальники підозрюють то, її обранцем міг стати бізнесмен зі Штатів. Однак ніякого підтвердження цьому поки що немає.

В описі до фотографії Анна Заворотнюк, на жаль, не наважилася розкрити таємницю цієї важливої події, і всього лише попросила порадити їй почитати якісь цікаві книги.

Шанувальників дуже здивувало те, що настільки важливі події в своєму житті Заворотнюк молодша зазначає без своєї мами. А деякі припустили, що мама Анастасія вже прийшла в нормальний стан і повернулася до звичайного життя зі своєю сім’єю. Однак просто ще не набралася сил для того, щоб вийти на публіку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.