Зірка «Величного століття» Мер’єм Узерлі показала, як виглядає на останніх термінах вагітності: сильно поправилася

Зірка серіалу «Чудовий вік» Мер'єм Узерлі вже через місяць стане мамою вдруге.

Героїня нашої сьогоднішньої статті прославилася завдяки ролі Хюррем-султан в популярному в багатьох країнах серіалі «Чудовий вік». Непокірна і сильна Роксолана відразу полюбилася глядачам з усього світу, а Мер’єм в її образі стала еталоном жіночої краси.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем-султан
Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем-султан

Зараз 37-річна актриса виховує 6-річну дочку Лару. Дівчинка з’явилася на світ внаслідок бурхливого роману Мер’єм з турецьким бізнесменом Джаном Атеш. Однак пара розлучилася, коли Мер’єм Узерлі була ще на перших місяцях вагітності.

Мер'єм Узерлі і Джан Атеш
Мер’єм Узерлі і Джан Атеш

З тих пір турецька актриса тримає своє особисте життя в секреті і дуже рідко дає інтерв’ю на тему любові і чоловіків. Однак у вересні цього року Мер’єм приголомшила своїх шанувальників відвертим визнанням – вона знаходиться на 5-му місяці вагітності. Хто батько дитини, зірка звичайно ж не сказала, але буквально місяць назад в інтерв’ю для видання «Hürriyet» зізналася, що скоро збирається заміж. Ім’я обранця Мер’єм не розкриває, але відомо, що чоловік є американським підприємцем і заради коханої він переїхав до Німеччини.

Мер'єм Узерлі з донькою Ларою
Мер’єм Узерлі з донькою Ларою

Зараз Мер’єм Узерлі знаходиться на 8 місяці вагітності. Уже в січні 2021 року в неї з’явиться друга дочка. Хоч актриса є активним користувачем Мережі і часто публікує свіжі фото, вона так і не показала своїм фанатам, як змінилася її фігура за останній час. Мер’єм останні кілька місяців публікує фото, на яких видно тільки її обличчя. Так, деякий час назад вона опублікувала нове фото в розділі Instagram-stories. Мер’єм Узерлі зібрала волосся і постала без макіяжу.

Скріншот Інстаграм-сторіз Мер'єм Узерлі
Скріншот Інстаграм-сторіз Мер’єм Узерлі

Варто відзначити, що актриса чудово виглядає на останніх термінах вагітності, але помітно навіть по обличчю, що вона набрала кілька зайвих кілограмів.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.