71-річний Валерій Леонтьєв показав «зроблене» обличчя після ряду пластичних операцій: став схожий на Бабкіну

Популярному в 90-х артисту Валерію Леонтьєву вже 71 рік. Він як і раніше багато гастролює, веде активний спосіб життя і поки що не збирається на пенсію. Схоже, для того, щоб виглядати молодо співак здатний на багато що, в тому числі і на численні пластичні операції.

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм російський співак Микола Басков опублікував свіже фото, зроблене на зйомках програми «Привіт, Андрій». На фото «Головний блондин» російської естради позує разом з Валерієм Леонтьєвим і ведучим програми Олександром Реввою. Найбільше уваги на фото приваблює саме Леонтьєв. Адже на знімку 71-річний співак виглядає ровесником своїх колег по цеху, які молодші за нього на 30 років.

Користувачі Мережі були приголомшені свіжим фото. Хтось захопився зовнішнім виглядом артиста, а хтось помітив, що після численних пластичних операцій Леонтьєв став схожий на жінку. «Чому Леонтьєв так схожий на Бабкіну», «Бабкіна буде в шоці, побачивши двійник», «Я спочатку подумала, що за жінка в середині», «Навіщо з Леонтьєва жінку виліпили», «Валерій молодше вас виглядає)) Круто», « Леонтьєв тут на жінку схожий поки не придивилася не зрозуміла, що це він », – прокоментували знімок фоловери.

 "" ""

Скріншот коментарів фоловерів під знімком Баскова
Скріншот коментарів фоловерів під знімком Баскова

Варто відзначити, що сам Валерій Леонтьєв не приховує свою пристрасть до пластичних операцій, а також від відзначає, що ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом і регулярно відвідує косметологів. За словами досвідченого пластичного хірурга, Леонтьєв колов ботокс в лоб, робив блефаропластику (пластична операція з видалення надлишків шкіри і жирової тканини з верхнього або нижнього століття або зміни розрізу очей). А за останні місяці артист ще й здорово схуд. Нещодавно в Мережі з’явилося фото, де він позує разом зі своєю шанувальницею в аеропорту.

Недавнє фото Леонтьєва з фанаткою

Неозброєним оком видно, що артист скинув з десяток кілограмів. Шанувальники артиста навіть трохи занепокоїлися, побачивши це фото. Багато хто припустив, що Леонтьєв міг так сильно схуднути через проблеми зі здоров’ям. Однак концертний директор співака прокоментував це фото і пояснив, що Валерій Якович здоровий, він регулярно займається спортом, правильно харчується і навіть відмовився від шкідливих звичок, що допомогло скинути йому зайві кілограми.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.