Ви не повірите, але так було: знамениті красуні до і після схуднення – Кароль, Каменських, Могилевська та інші колишні товстушки (фото)

Зоряні красуні - теж люди і їм притаманні багато проблем як і звичайним жінкам. Багато страждали зайвою вагою і лише ціною титанічних зусиль тепер стрункі і красиві. А якими вони були - дивіться фотопідбірку.

Проблеми із зайвою вагою має більшість жінок, особливо після народження дитини. Не виключенням стали і багато відомих матусі.

Ані Лорак

Співачка дуже сильно поправилася під час вагітності – вона набрала майже 30 кг. Потім довго не могла привести себе в порядок. У Мережу потрапили її фото в купальнику.

Ані Лорак через кілька місяців після пологів
Ані Лорак через кілька місяців після пологів

Потім вона взяла себе в руки, для неї розробили спеціальну дієту і режим тренувань і за півроку Ані скинула 18 кг, ставши стрункою як в юності.

Ані Лорак до і після схуднення
Ані Лорак до і після схуднення

Настя Каменських

На початку співочої кар’єри в дуеті з Потапом Настя була ще тією пишечкою. Схильна до повноти від природи, дівчина ще більше поправилась, почавши активно гастролювати.

Настя Каменських
Настя Каменських

Нерегулярне харчування і в основному фастфудом привели до того, що живіт у красуні став просто потворним, її навіть підозрювали в вагітності. Довелося Настею перейти на салатики і зайнятися інтенсивними тренуваннями. Вона схудла на 22 кг.

Настя Кааменскіх до і після схуднення
Настя Кааменскіх до і після схуднення

Тіна Кароль

В юності Тіна Кароль була конкретною товстункою.

Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль в юності

Потім, коли вона стала солісткою ансамблю збройних сил, красуня сильно схудла. З початком сольної кар’єри вона поступово набирала вагу, а позбутися від зайвих кілограмів їй вдалося тільки перед заміжжям.

Тіна Кароль до і після схуднення
Тіна Кароль до і після схуднення

Наталя Могилевська

Співачка у свій час теж сильно розповніла і майже не з’являлася на людях. У тусовці гуляли найрізноманітніші версії – і депресія, і гормональне захворювання, і навіть алкоголізм. Сама Наталя пояснювала такі метаморфози тим, що кинула палити.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Вона на деякий час поїхала в Індії відновити душевну рівновагу, а потім всерйоз взялася за своє здоров’я. Тепер Могилевська виглядає на всі 100%.

Наталя Могилевська зараз
Наталя Могилевська зараз

Ірина Білик

Співачка теж не завжди була стройняшкою. В один час вона важила на 20 кг більше точно.

Ірина Білик 15 років тому
Ірина Білик 15 років тому

Зараз 50-річна артистка виглядає бездоганно, вона стабільно тримає вагу не більше 55 кг.

Ірина Білик зараз
Ірина Білик зараз

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.