Гаряча Настя Каменських в ультраміні задерла ногу вище голови і похвалилася розтяжкою: Потапу пощастило

Популярна українська співачка Настя Каменських не посоромилася і похвалилася своєю розтяжкою в досить сміливому образі. Дружина Потапа вміє епатувати публіку.

NK без сумнівів є однією з найбільш обговорюваних представниць вітчизняного шоу-бізнесу. Шанувальники були неймовірно розчаровані новиною про розпад дуету Потап і Настя, однак сольна кар’єра Каменських стрімко пішла в гору і зараз її слухають чи не в усьому світі.

Спочатку артистка довела українському слухачеві, що і сама здатна на музичні звершення. Потім вона завоювала любов латиноамериканців, а тепер її найближча мета — стати лауреатом престижної премії «Греммі».

Настя Каменських зачарувала пікантним знімком
Настя Каменських

Незважаючи на те що в новому репертуарі NK частіше лунають іспанська та англійська мови, нещодавно у неї вийшла чуттєва пісня і кліп на пісню Vibe російською. Її Настя написала в співавторстві зі своїм зірковим чоловіком — закохані поділилися всіма почуттями та емоціями, які вони відчувають один до одного.

У цьому відео Каменських постала відразу в декількох яскравих образах і у себе а Instagram вона ділиться раніше не опублікованими результатами закадрової фотосесії під час зйомок кліпу.

Настя Каменских в клипе на песню Vibe
Настя Каменських в кліпі на пісню Vibe

На цей раз співачка зухвало позувала у чорній мікросукні, колготах в сітку, високих червоних ботфортах і стильній джінсовці. Зірка похвалилася своєю розтяжкою і запропонувала підписникам разом з нею вриватися в цей тиждень.

Ось як вони прокоментували нову публікацію Насті:

  • «Красуня»;
  • «Вогонь»;
  • «Найкрасивіша дівчина на всьому білому світі»;
  • «Давайте з такою розтяжкою в наступний сезон «Танців»? Я думаю, перемога буде вашою!»;
  • «Вау!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, без критики теж не обійшлося. Хтось вважає, що Каменських позує «не по-жіночому», а комусь здалося, що їй вже пора заводити дітей. До слова, виконавиці раз у раз приписують вагітність, в будь-якому фото вишукуючи будь-які натяки на зростаючий живіт.

Треба сказати, що сама знаменитість не коментує ці чутки, як і її зірковий чоловік. Більш того, Настя їх спростовує, регулярно публікуючи знімки, на яких хвалиться підтягнутою спортивною фігурою, так що на все свій час.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.