“Копія Кузьма Скрябін “: Ірина Білик показала старшого сина-красеня, шанувальники ахнули

Українська співачка Ірина Білик поділилася трепетними фотографіями зі своїми синами Глібом і Тебрізом.

Примадонна української естради – так називають нашу героїню. Крім того, що Ірина Білик дуже талановита, вона ще дуже красива і чарівна жінка. Володіючи практично модельними параметрами, співачку завжди любили чоловіки. Тільки офіційних шлюбів у артистки було 4, а скільки всього в житті Білик було чоловіків – залишається таємницею.

На Ірину Білик завжди звертали увагу чоловіки

Від чотирьох шлюбів у Білик двоє дітей. Старшого сина Гліба Ірина народився в 1999 році від свого першого офіційного чоловіка моделі Андрія Оверчука. З батьком первістка артистка прожила в шлюбі всього 3 роки. Другий син Табриз з’явився в четвертому шлюбі артистки з режисером Асланом Ахмадовим. Дитину парі народила сурогатна мати. Зараз Тебріз 5 років і артистка частенько бере хлопчика з собою на світські заходи і показує його фото в соціальних мережах.

Молодший син Білик Тебріз

А ось старшого сина Гліба співачка дуже рідко показує на публіку. Рідко, але іноді все ж в Інстаграмі Білик з’являються фото 21-річного Гліба. Не так давно зоряна мама показала підписникам результат нової фотосесії її синів. Хлопці приміряли образи байкерів і позували на тлі двох яскраво-червоних мотоциклів. Пізніше Ірина розповіла, що Гліб вирішив підтримати маленького Табриза в фотосесії для бренду John Richmond.

Старший син Білик Гліб

Шанувальники були в захваті від фотографій і оцінили не тільки маленького Табриза і старшого сина співачки Гліба. При цьому багато помітили, що Гліб схожий на покійного українського музиканта Кузьму Скрябіна.

Скріншот коментарів під знімками Гліба

Можливо це через те, що Гліб має такі ж довге волосся, як носив Андрій Кузьменко.

Неможливо не помітити, що 21-річний Гліб має досить неформальну зовнішність. Швидше за все, це пов’язано з тим, що хлопець дуже творча особистість. Гліб займається музикою і є барабанщиком в своїй групі. Крім того, він дуже талановитий художник і малює дуже неординарні картини. Також відомо, що Гліб займається моделінгом.