Вчора без щелепи, сьогодні без перуки. Пугачова перестала марафетитися на публіку: старість стала в радість

Легенда російської естради Алла Пугачова довгі роки не сходить з перших сторінок головних новинних видань. Все тому, що Примадонна знає, чим здивувати.

Героїня нашої сьогоднішньої статті свій останній концерт давала в минулому році на честь 70-річного ювілею. При цьому остаточно йти зі сцени вона не збирається, хоча і просить прихильників не чекати на неї до грандіозного 80-річчя.

Треба сказати, що не дивлячись на свій вік, Алла Борисівна одягається стильно, стежить за трендами і навіть веде соціальні мережі. На її Instagram підписані вже майже 3 мільйона людей, яких вона час від часу радує новими фото і відео.

Алла Пугачева в парике, который вот-вот спадет
Алла Пугачова в перуці, яка ось-ось спаде

Незважаючи на те що артистка вміє користуватися фільтрами, в її Insta-стрічці іноді з’являються фото без прикрас. Одне з останніх — селфі без макіяжу і перуки з лазні з банною шапочкою на голові.

Коментатори традиційно розділилися на два табори — комусь сподобалося бачити Примадонну справжньою, а хтось нарікає на те, що в такому вигляді вона невпізнанна:

  • «Ось це я розумію — натуральна краса!»;
  • «Якщо чесно, то не впізнати, інша людина»;
  • «Що й казати, до чого ж хороша!»;
  • «Дуже добре виглядаєте після лазні»;
  • «Хто це?», — пишуть користувачі мережі.
Алла Пугачева надевает вставную челюсть
Алла Пугачова надягає вставну щелепу

Хто б що не говорив, але Пугачова на восьмому десятку відрізняється неймовірною бадьорістю духу. Безсумнівно, допомагають їй у цьому молодий чоловік і діти. З Максимом Галкіним жінка, що співає разом вже цілих 19 років.

Спочатку ніхто не вірив у щирість їхніх стосунків, проте на зло всім закохані довели, що між ними панує справжня любов і взаєморозуміння. Відмінним підтвердженням цьому стало народження двійні Лізи і Гаррі.

Максим Галкін і Алла Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін і Алла Пугачова зуміли створити міцну сім’ю

Восени дітлахам виповнилося по 7, а судячи з роликів у соцмережах, спадкоємці ростуть такими ж артистичними і активними, як і їхні зіркові батьки. Втім, це зовсім не дивно, адже гени пальцем не задавиш. Звичайно, про майбутнє діточок говорити поки рано, проте, не виключено, що воно так чи інакше буде пов’язане з шоу-бізнесом.

Гаррі і Ліза Галкін
Гаррі і Ліза Галкіни

Більше цікавих фактів з життя двійнят Галкіна і Пугачової дивіться в нашому відео на YouTube-каналі «Одна минута»:

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.