Всі жінки Андрія Малахова: багачка, фатальна блондинка, та сама з Віа Гри, дівчата на раз і дорогоцінна дружина

Яких тільки пліток не було навколо особистого життя телеведучого Андрія махалово - чоловіка підозрювали в романах з відомими заміжніми знаменитостями і зовсім юними панянками, а часом - ще й з юнаками. А де правда?

Але все спекуляції навколо гомосексуальності зірки легко розбиваються об кількість його офіційних партнерок. Якщо порахувати, скільки всього жінок було в житті Малахова, його сміливо можна назвати одним з найбільших ловеласів російського шоу-бізнесу.

Перше кохання

Дівчата крутилися навколо майбутнього журналіста і ведучого з самої юності – ще в шкільні роки Андрій закохався в чарівну однокласницю. Дівчинку звали Таня Москаленко, і вона залишалася холодною до залицянь шанувальника до одного забавного випадку. Сама Таня займалася вокалом, тому виконана Малаховим перед усіма пісня «Літо, ах, літо!» привернула її увагу до юнака, і кілька років пара близько дружила, поки дівчина не переїхала заради музичного училища в Мурманськ.

Андрій Малахов і Таня Москаленко в шкільні роки (по центру)
Андрій Малахов і Таня Москаленко в шкільні роки (по центру)

Багата наречена: шведська любов

Андрій тим часом поїхав у Москву – як абітурієнт. Він легко вступив в МГУ на журналіста, і ця спеціальність дарувала можливість подорожувати по сусідніх країнах, вивчати цікаві теми, знайомитися з багатьма людьми. Одним таким вдалим знайомством була шведка Єлизавета, в яку хлопець закохався без пам’яті, не дивлячись на 10 років різниці у віці. Вони прожили разом майже 7 років в цивільному шлюбі.

Єлизавета і Андрій Малахов
Єлизавета і Андрій Малахов

Але Лізі Москва не подобалася, вона хотіла відвезти перспективного юнака з собою – Андрій був проти, адже у нього почала складатися кар’єра в столиці. В результаті дівчину кинула його і повернулася до Швеції, а там через кілька років наклала на себе руки – Малахов довго не міг змиритися з цією новиною і закохатися знову.

Бізнесвумен-спонсорша

Наступна глава особистому житті почалася разом з двохтисячного: тоді ведучий з’являвся на світських заходах з багатою і незалежною Мариною Кузьміної.

Андрій Малахов і Марина Кузьміна
Андрій Малахов і Марина Кузьміна

Істотна різниця у віці навіть привела до чуток в медіа, що роман липовий і «за контрактом», а бізневумен захотілося молоденького красеня під боком. Уже через два роки пара розлучилася, і нічим серйозним ці відносини не закінчилися.

Фатальна блондинка

Наступний роман теж викликав багато недовіри в публіці: Малахов став доглядати за Оленою Кориковой, головною зіркою серіалу «Бідна Настя».

Андрій Малахов і Олена Корікова
Андрій Малахов і Олена Корікова

Шанувальники цих знаменитостей з нетерпінням чекали оголошення про весілля, журналісти вимагали деталей союзу, але Андрій з Оленою очікувань не виправдали – вже через пару місяців вони оголосили про розрив. Хоча в результаті, як виявилося, роману і не було – просто дві зірки пропіарилися. Ну і можливо пару-трійку раз переспали – а хто їм заважає.

Корикова демонстративно покинула Малахова практично в прямому ефірі.

Малахов і Маргарита Буряк

Буквально через пару тижнів після розставання з Кориковой супутницею Малахова стала Маргарита Буряк – або, цілком можливо, її юна дочка. Адже навіть в найближчих колах телеведучого було зрозуміло, що вже зріла і немолода Маргарита представляла мало інтересу для ще «свіжого» Андрія, і ось 16-річна донечка була відмінним варіантом в ролі нареченої.

Маргарита Буряк
Маргарита Буряк

Папарацці кілька разів помічали їх всіх на спільному відпочинку, але раптове возз’єднання світської левиці з колишнім чоловіком завадило планам Малахова. Він тихо зник з життя сім’ї Буряк.

Безсмертна ВІА Грянка Седокова

Наступна кохана допомогла телеведучому за кілька днів стати центром загальної уваги, а їхнім стосункам – предметом гарячих суперечок і обговорень. У 2009 році стало відомо, що учасниця «ВІА Гри» Анна Седокова зустрічається якраз з Малаховим. Разом вони вели популярні телепередачі, знімали кліпи, миготіли на світських заходах і зводили з розуму шанувальників. Їх навіть визнали найголовнішою зоряною парою 2009 року.

Андрій Малахов і Анна Седокова
Андрій Малахов і Анна Седокова

Одружуся і все! Але не одружився

Все йшло до весілля – про неї оголосив сам Малахов на святкуванні власного дня народження, зізнавшись Ані в любові при всіх і покликавши заміж. Але час минав, новин про пару ставало все менше, поки не виявилося, що гучна обіцянка було лише піар-ходом. Ні Андрій, ні Седокова одружуватися не збиралися, до весілля не готувалися, а влітку (за два місяці до очікуваного «торжества») зовсім розлучилися. Вже восени у обох були нові партнери.

Кохана дружина

А на зміну співачці в житті Андрія з’явилася Наталя Шкульова – як виявилося, його майбутня дружина. Але тоді їх відносини ще ніхто не сприймав серйозно (не могли відійти від шоку), адже журналісти і публіка були впевнені, що такий швидкоплинний роман тільки викликаний розривом з Седокової і довго він не триватиме.

Андрій Малахов і його дружина Наталя Шкульова
Андрій Малахов і його дружина Наталя Шкульова

Але пара здивувала всіх і все-таки одружилася, причому в французькому Версалі. Наталя підкорила телеведучого своїм спокійним, непублічним характером при дивовижній діловій хватці.

Інші пікантні моменти

Крім цих жінок, Малахова ще сватали з цілою низкою світських левиць різного достатку і походження. Чутки про можливий роман з колегою Ксенією Собчак не вщухали в усі часи холостого життя Андрія, також йому пророкували в наречені Олену Ярмак і Аллу Ругу.

Малахов і Собчак
Малахов і Собчак

Але тільки уважні шанувальники відразу зрозуміли, що Наталя остаточно і безповоротно «вкрала» собі телеведучого. З нею і живе вже 19 років. Дітей немає і швидше за все, не буде. Як обмовився один раз Андрій, у них шлюб за розрахунком – кожен робить, що хоче, а інший покриває.

Періодично в Мережі піднімаються скандали навколо орієнтації ведучого. Наприклад, співачка Олена Ваєнга відкрито звинуватила Малахова в тому, що він гей. Справа дійшла до суду, але безрезультатно – сторони домовилися не піднімати шум.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.