Скандальна Волочкова випнула до непристойності глибоке декольте: їй уже не соромно

Анастасію Волочкову, без перебільшення, можна назвати найскандальнішої балериною Росії і сусідніх країн.

За кількістю зіркових скандалів і колотнеч, в які потрапляла Анастасія, вона безумовний лідер. Нещодавно Анастасія була на Мальдівах практично 2 місяці, цей час вона там відпочивала і кожен день показувала шанувальникам свої натхненні фотографії на тлі океану і неба.

Анастасія Волочкова не перестає радувати своїх шанувальників і навіть хейтерів новими фотографіями

Сьогодні вона показала як відвідала модний бутик вечірніх нарядів. Анастасія виклала добірку з декількох фотографій в вечірніх сукнях, і розповіла про свій похід в бутик.

Шанувальники помітили, що в результаті тривалої відпустки на Мальдівах Анастасія Волочкова трохи поправилася, і її і без того ледь помітна талія пропала зовсім.

Фанати вірять, що скоро вона відновиться і повернеться в більш-менш нормальну форму для балету.

Відзначимо, що форма Анастасії Волочкової завжди викликало особливе питання. Наприклад, колись її попросили піти з Великого Театру саме тому, що вона була висока і широкоплеча, і тому їй було важко знайти партнера.

З такими утисками Анастасія Волочкова стикається практично все своє життя – навіть її залицяльники, такі як Микита Джигурда і Микола Басков, значно поступалися в “габаритах ” епатажної балерини.

Варто додати, що Анастасія Волочкова останнім часом практично не привертає до себе увагу ексцентричними витівками, що дуже дивно. Адже з тих пір, як почався карантин, у неї стало менше роботи, Настя практично кожен день була замішана в якихось скандалах і з’являлася в новинних заголовках ЗМІ.

Деякі шанувальники в коментарях стверджують, що зараз у Анастасії просто закінчилося фантазія на якісь витівки, або вона боїться знову загриміти до суду.

Судова справа цієї весни було пов’язано з тим, що Анастасія без дозволу і пропуску вирушила в закритий селище на півночі Росії. Після цього її забрала поліція і були тривалі судові розгляди. Балерині “вліпили ” штраф.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.