Леся Никитюк показала, чим намагається прибрати друге підборіддя

Довгонога телеведуча Леся Никитюк практично кожен день у своєму Інстаграм-блозі викладає якісь смішні фотографії або відео.

Днями вона поділилася особливостями б’юті-процедур, які зірка виконує кожен день, щоб підтягти обличчя і зробити його більш свіжим. Як виявилося, Леся Никитюк завдає маску для підтяжки на своє підборіддя. Так, за словами телеведучої, вона уникає складок в цьому місці, і робить обличчя візуально більш худим.

Звичайно, вона виклала відео зі своїми beauty-процедурами в Інстаграм, і шанувальники дуже посміялися з її зовнішнього вигляду

Скріншот зі сторінки Лесі Никитюк в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Лесі Никитюк в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Лесі Никитюк в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Лесі Никитюк в Інстаграм

Крім того, що Леся Никитюк демонструє в своєму профілі своє особисте життя, вона також чимало розповідає про свою роботу на Новому каналі та подорожах.

Варто відзначити, що раніше Леся Никитюк прославилася практично на весь світ завдяки тому, що була ведучою шоу “Орел і решка “.

Туди вона потрапила завдяки своїй харизмі та нетиповою зовнішності. З дитинства Леся Іванівна Никитюк дуже комплексувала через свій високий зріст. Однак коли стала телеведучою, зробила це своєю фішкою.

Зараз Леся Никитюк є однією з найвідоміших телеведучих України. Хоча в своїх інтерв’ю згадує, що починала з малого – подавала каву Насті Каменських.

Леся Никитюк зараз офіційно незаміжня. Якщо у неї і є хтось із таємних поклонників, то його ім’я вона ретельно приховує.

Їй в різний час приписували роман з колегами по знімальному майданчику – то з одруженим Олександром Педаном, то з теж одруженим Сергієм Притулою.

Однак сама Леся тільки жартує над таким сватанням, і каже, що поки вона не готова вийти заміж народити дітей і перенести всю свою енергію в домівку.

У Інстаграм-акаунті у Лесі Никитюк можна побачити чимало цікавих публікацій про подорожі, творчості та розвитку себе як журналіста. А також спекотна довгонога красуня нерідко радує пікантними знімками, де позує в екстра міні плаття і навіть розставляє ноги в різні боки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.