«Перекроїти себе повністю». Хюррем Султан не впізнають після чергової пластики

Мер'єм Узерлі прославилася на весь світ своєю яскравою роллю в «Пишному Столітті» - там руда молода красуня вразила глядачів своєю природною красою.

Відмінну зовнішність подарували акторці німецько-турецьке коріння, і незвичайне поєднання генів вдало відбилося на рисах обличчя. Її не раз згадували в списках «найкрасивіших актрис» і часто запрошують на зйомки як «прикраса» і «козир» фільму.

Хюррем Султан
Хюррем Султан

Але судячи з усього, Мер’єм пішла на поводу у сучасних тенденцій – і погодилася наблизитися до «ідеалу» (читати: шаблоном) з використанням косметичних процедур і пластики. За допомогою «хірургії краси» жінка зробила вилиці виразніше, зменшила талію і збільшила груди, а губи наповнила філлерамі для привабливості.

Мер'єм Узерлі зараз
Мер’єм Узерлі зараз

Такі зміни помітили фанати на знімках зірки в її профілях соціальних мереж, зокрема – в Інстаграме. Але далеко не всі відреагували позитивно – реакція переважно пов’язана з жалем.

Мерьерм Мер'єм Узерлі до і відразу після пластики
Мерьерм Мер’єм Узерлі до і відразу після пластики

Адже раніше всі риси актриси були унікальними, самобутніми, а фігурі і так вистачало жіночності – недарма її запросили на головну роль в серіал про історичну персони, що відрізняється дивовижною зовнішністю. Знімалася вона в «Пишному столітті» ще до будь-яких втручань у свою зовнішність.

Тепер не помітити їх неможливо, порівнюючи фото з різних років, і для більшості шанувальників колишня Мер’єм здається куди більш привабливою, ніж нинішня і штучна.

Сравнение актрисы тогда и сейчас
Порівняння актриси тоді і зараз

Навіщо такі трансформації актрисі – незрозуміло. Передплатники зверталися до неї в коментарях під новими постами, але такі питання майже завжди залишаються зігнорованими.

Судячи з усього, сучасні норми «ідеальності» занадто сильно тиснуть на знаменитостей, і навіть ті, яких сміливо можна назвати дуже привабливими, намагаються завоювати ще більше любові і слави. Але в такій ситуації важливо пам’ятати, що в гонитві за недосяжним ідеалом можна втратити себе – адже завжди хтось буде більш відповідати «нормі». Головне, що актриса вчасно зупинилася і не позбулася того, що у неї є від природи, на догоду примарною «кабінетної» красі.

https://www.instagram.com/p/CGjuT3KBAxr/?utm_source=ig_web_copy_link

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.