Оля Полякова повністю змінила імідж: мікроплаття і губи як у ляльки

Суперблондинка Оля Полякова здивувала шанувальників новим образом. Шанувальники порівняли співачку з лялькою Барбі.

Українську співачку Олю Полякову можна назвати не тільки Суперблондинкою, але і супержінкою. Артистка активно записує пісні, дає концерти, знімається в багатьох шоу, є відмінною господинею, хорошою дружиною і люблячою мамою двох доньок. Крім того, Полякова є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм артистки налічує 2,4 мільйона підписників. Співачка регулярно публікує свіжі фотографії, які набирають тисячі коментарів і ще більше відміток «Подобається», що, втім, і не дивно з урахуванням популярності Олі.

Зараз Оля Полякова зайнята зйомками нового шоу «Маска» на телеканалі Україна. Прем’єра вже зовсім скоро. Це адаптація всесвітньо відомого проекту «The Masked Singer», де знаменитості в незвичайних костюмах виконують популярні пісні на сцені, а «детективи» повинні відгадати, хто ж ховається за маскою. Детективами в новому шоу стануть Оля Полякова, Настя Каменських і Дзідзьо.

Оля Полякова показує дуже несподівані образи зі зйомок нового шоу

Хоча шоу «Маска» не вийшло ще на телеекрани, Полякова щотижня ділиться зі своїми шанувальниками знімками зі зйомок програми. І кожен раз артистка постає в незвичних образах. Так, в цей раз Полякова продемонструвала в Instagram свій новий ефектний образ в стилі ляльки Барбі.

Співачка постала в чорно-білому короткому платті з рюшами, з опущеною лінією плечей і чорним шкіряним поясом на талії. Наряд відмінно підкреслив стрункі довгі ноги зірки. Її волосся було зібране в низький хвіст з випущеними спереду пасмами. Макіяж з чорними стрілками і рожева помада доповнили образ Полякової.

Підписники відзначили, що артистка в такому образі виглядає набагато молодше свого віку і такий стиль їй дуже личить. «Візажисти круті !!!! Така красивенная Оля !!!! Прям лялечка Барбі !!! Зовсім інша Оля, але як і раніше офігенна »,« Дуже красива))) Але не схожа на себе) »,« Омолодили так омолодили, прям не впізнала »,« У мене таке відчуття що замість вас в кадрі ваша дочка! Як то занадто помолодшали », – відреагували на знімок фоловери.