Як виглядає українка з найбільшим бюстом? 15-й розмір – це вам не жарти

Ви будете здивовані, але таке декольте у героїні нашого матеріалу - справжні, від природи.

Відома модель Інна Горячковська продовжує дивувати цікавими позами, і днями показала себе в дуже цікавому ракурсі. Вона виклала грайливе фото в чорній масці, де дуже добре простежуються її величезні “очі “.

Інна Горячковська - Інстаграм-скрін
Інна Горячковська – Інстаграм-скрін

Блонді не звикати публікувати такі відверті і багатообіцяючі знімки. Тим більше, подейкують, що у Інни зараз немає чоловіка, і вона в активному пошуку нареченого. Тому помітних фото і публікацій на сторінці просто не уникнути.

Інна Горячковська
Інна Горячковська

Інні Горячковською зараз всього 25 років, і у неї вже 15-й розмір грудей

Вона є моделлю в сегменті “Плюс сайз “. У своїй категорії вона має статус “Міс Україна ” і пишається своїм досягненням.

Експерти вже довели – бюст у Інни справжній, тому є чим пишатися. Дівчина зараз розвиває себе як модель і блогерша, регулярно публікуючи фотографії, на які можна “подивитися “.

Наприклад, днями “Плюс сайз ” – модель, українка Інна Горячковська сфотографувалася в домашній обстановці, випнувши свою головне багатство.

Горячковська наділу на себе прозору ночнушку і такий же халат, з-під яких відмінно простежуються її неабияк округлі форми. Сама дівчина стверджує – це не збіг і не генетика, адже у неї в роду ні в кого не було таких форм. Інні просто пощастило, адже свої груди вона швидко перетворила в головну фішку.

Інна Горячковська
Інна Горячковська

13-й розмір бюста? Можна займатися боксом!

В Україні є ще одна дівчина з видатними формами, яку навіть нагородили місцем у всеукраїнській книзі рекордів. Її звуть Мила Кузнєцова, і розмір її природного надбання – тринадцятий.

Міла Кузнєцова
Міла Кузнєцова

Перед тим, як дівчині вручили сертифікат про попадання в книгу рекордів України, її ретельно обстежили незалежні лікарі і підтвердили – бюст справжній.

Зараз дівчина займається моделінгом в категорії “Плюс сайз “, але недавно заявила, що хотіла б займатися боксом. Шанувальники з нетерпінням хочуть подивитися на Мілу Кузнєцову в боксерських рукавичках. Їм, звичайно ж, цікаво, чи не буде її спортивному захопленню заважати такий величезний бюст.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.