Гаряча Настя Каменських в латексному ультраміні лягла в призовну позу і чекає коханого чоловіка Потапа

Відома українська співачка Настя Каменських похвалилася в соціальних мережах результатом розкішної фотосесії в латексній сукні.

Шлях героїні нашої сьогоднішньої статті на вітчизняній естраді був непростим і тернистим. Вокалом Настя займалася з самого дитинства, також вона опановувала гру на фортепіано, в чому батьки її тільки підтримували.

Каменських постійно переїжджала з країни в країну, адже мама з татом мріяли, щоб їх дочка жила в Європі. Крім того, в щільному навчальному графіку майбутня зірка знаходила час на відвідування різних гуртків, балету і тенісу. Сама вона вважає, що саме тоді виробила в собі дисципліну і працьовитість.

Настя Каменских
Настя Каменських

Першим кроком на шляху до шоу-бізнесу Насті стала перемога на «Чорноморських іграх» в 2004. Вже через рік вона отримала нагороду на Лондонському конкурсі «UBN Awards» в номінації «Відкриття року».

Тоді ж молода виконавиця записала свій дебютний кліп на пісню «Какая разница», який помітив Потап. Так і народився один з найулюбленіших українцями дует.

Потап и Настя
Потап і Настя

Через 11 років їх існування солісти офіційно заявили, що ставлять Потапа і Настю на паузу, хоча фактично їх творчий тандем розпався. Незабаром після цього Каменських розпочала сольну кар’єру і стала виступати під псевдонімом NK. Спочатку співачка виправдала надії українських фанатів, а потім завоювала любов слухачів з усього світу.

Настя Каменських
Настя Каменських

Зараз Настя займає перші місця в музичних чартах, але й цього їй мало. У найближчому майбутньому знаменитість планує стати лауреатом музичної премії «Греммі».

Незважаючи на настільки насичений робочий графік, NK встигає активно розвивати свій блог в Instagram. На неї підписані вже більше 5 мільйонів людей, причому ця цифра зростає з кожним днем.

Настя Каменських зачарувала пікантним знімком
Настя Каменських

Щодня Каменських радує шанувальників новими фото і відео, а на цей раз вона вирішила нагадати про себе кадром в досить сміливому образі. Зірка позує в короткій сукні в обтяжку, сидячи на дивані і томно закинувши голову назад.

У підписі до публікації Настя нагадала фоловерам про свою нову композицію «Vibe»:

«У кожного є та сама пісня, яка, скільки б не слухав, потрапляє в саме серце. Її не просто слухаєш, а відчуваєш кожною клітинкою. І навіть в найхолодніший зимовий вечір вона подарує неймовірне тепло», — написала вона.

Коментатори погодилися з Каменських і обсипали її безліччю компліментів.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.