Малолітня донька Олі Полякової Маша заговорила про суїцид: невже через те, що мати забирала телефон?

Нещодавно всі глузливо поставилися до Маші Полякової через її скарги на маму.

В інтерв’ю Катерині Осадчій в програмі “Світське життя ” 15-річна Маша Полякова розповіла, що її дуже ображають мамині інструменти виховання. Мовляв, суперблондинка забирає у своєї неповнолітньої дочки вечорами телефони, і вона не може насититься цим гаджетом.

Раніше сама Оля Полякова розповідала, що колись била Машу в виховних цілях, але вже не б’є

Маша Полякова веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про всі подробиці свого шкільного життя, про відносини з хлопчиком, і навіть про маму.

Маша Полякова розповіла, як її карає мама
Маша Полякова розповіла, як її карає мама

Так, навесні цього року, в розпал карантину Оля Полякова в прямому ефірі пізно ввечері зайшла в кімнату до Марії, і почала вичитувати її за безлад, і за те, що вона допізна сидить в телефоні.

Машу це дуже образила, вона піднялася і кудись втекла. Шанувальники були приголомшені і хвилювалися, аби дівчинка не втекла з дому.

Зараз Маша Полякова дала новий привід для переживань – заговорила про суїцид.

Фото із загадковою і зовсім не смішний підписом 15-річна дівчинка опублікувала у себе в Інстаграм-блозі в розділі “Історії “.

Маша Полякова: "Я скоро помру"
Маша Полякова: “Я скоро помру”

Шанувальники не відразу зрозуміли, що це був жарт. Лише потім з’ясувалося, що під цим фото Маша мала на увазі, що дуже втомилася від контрольних робіт, яких у дівчинки сьогодні було цілих чотири.

Маша Полякова опублікувала фото мами в своєму одязі
Маша Полякова опублікувала фото мами в своєму одязі

Нагадаємо, нещодавно юна блогерша Марія Полякова опублікувала фото з коханим в своєму інстаграме, назвавши його своїм коханням.

Раніше в інтерв’ю «Каравану історій» Оля Полякова розповіла, що Маша заробляє в інстаграме і не хоче їхати вчитися за кордон. Всі свої доходи дівчинка витрачає виключно на себе і свої побажання. Однак витрачає гроші раціонально і обдумано, іноді навіть може купити щось додому.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.