Тіна Кароль засліпила публіку в сукню за шалені гроші: все заради Балана

Тіна Кароль вміє звернути на себе увагу не тільки своїм чарівним голосом, а й розкішними вбраннями, в яких вона виходить на публіку.

Тіну Кароль вважають еталоном жіночності і краси. Вона тричі отримувала звання «Найкрасивіша жінка України» за версією журналу VIVA. Це й не дивно, адже співачка володіє не тільки чудовою зовнішністю, але і вміє підібрати правильний наряд, який підкреслить її розкішні форми.

Тіна Кароль имееть дивовижний стиль
Тіна Кароль имееть дивовижний стиль

Зовсім недавно прогримів фінал самого танцювального шоу країни «Танці з зірками», в якому Тіна Кароль була ведучою. У кожному ефірі артистка з’являлася в неймовірних нарядах, від яких неможливо було відірвати очей. У фіналі шоу Тіна з’явилася в шикарному білому платті, яке було зшито спеціально для Кароль британським дизайнером David Koma. Вартість вбрання – тисяча п’ятсот сімдесят п’ять $ (44797,00 гривень).

David Koma - улюблений бренд одягу Тіни Кароль
David Koma – улюблений бренд одягу Тіни Кароль

Біле плаття в підлогу виконано з дорогої тканини під назвою кади зі спеціальною технікою плетіння нитки. Родзинкою наряду є асиметричний глибокий виріз в зоні декольте з прозорою сіточкою, який відкриває чорний бюстгальтер.

Тіна Кароль в ексклюзивному сукню від David Koma
Тіна Кароль в ексклюзивному сукню від David Koma

Розкішне плаття Тіна доповнила стриманим макіяжем і розпущеним волоссям.

Тіна Кароль вирішила не відволікати увагу від сукні бромкім макіяжем і зачіскою
Тіна Кароль вирішила не відволікати увагу від сукні бромкім макіяжем і зачіскою

Цікаво, що на фіналі «Танців із зірками» Кароль вирішила не зупинятися на одному платті і під час оголошення переможців ведуча з’явилася в іншому вбранні. Тіна наділа вже не строге плаття, а більш відкрите і сміливе.

У цій сукні Тіна вийшла під кінець ефіру "Танців з зірками"
У цій сукні Тіна вийшла під кінець ефіру “Танців з зірками”

Кароль з’явилася в чорній сукні з дуже глибоким вирізом на спині. Її волосся було зібране, а з зачіски звисали красиві прикраси.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.