Влад Яма показав підрослого сина Леона від дружини Ліліани: копія зіркового тата, тільки не лисий

Відомий український хореограф Влад Яма показав шанувальникам підрослого сина, якого йому подарувала улюблена дружина Ліліана.

Вчора, 9 грудня, Леону Ямі виповнилося 5 років. Звичайно, з такої нагоди люблячі батьки влаштували ювіляру розкішне свято. Так, в одному з київських ресторанів подружжя закотило гучну вечірку з супергероями, друзями та інтерактивними конкурсами. Без дискотеки і красивої фотозони теж не обійшлося.

Влад и Лилиана Яма
Влад і Ліліана Яма

Крім того, у себе в Instagram Влад поділився рідкісним фото іменинника, хоча довгий час вони з Ліліаною намагалися не показувати обличчя спадкоємця публіці. Якщо пара і публікувала фотографії з дитиною, то Леон завжди позував відвернутим від камери. Однак після його появи в шоу «Маскарад» на телеканалі 1+1 все змінилося.

Тепер вся Україна знає, як виглядає первісток Ями, тому зіркові батьки нарешті почали виставляти знімки з ним.

На честь першого ювілею хлопчика танцюрист опублікував зворушливий пост-привітання, супроводивши його кадром Леона з сімейної фотосесії в пустелі в Дубаї. Дитина позує на тлі красивого блакитного неба, сидячи на піску в чорній футболці та спортивних штанях в колір.

«Леон. 5 років. Як одна мить. Пам’ятаю перший твій крик. В той день моє життя змінилося назавжди. Люблю шалено! Хочу бути для тебе другом. Завжди. Ліліана, дякую за чудо», — написав Влад.

Звичайно ж, підписники просто не змогли пройти повз цього поста:

  • «Любов до дітей вічна. Нехай хлопчик буде завжди здоровим і вас радує»;
  • «З іменинником!»;
  • «Гарний хлопчик! Щасти у житті!»;
  • «Такий красень у вас»;
  • «З днем народження, маленький принц!»;
  • «Татова-мамина копія», — пишуть користувачі мережі в коментарях.

На мамі Леона Яма одружився в 2015 році, хоча до цього вони приховували стосунки від громадськості цілих 10 років. Уже через півтора року після весілля їх сім’я стала по-справжньому повноцінною — саме тоді у них народився первісток.

Семья Ямы в полном составе
Сім’я Ями в повному складі

До слова, в одному з недавніх постів в Instagram на питання підписниці про те, чи хочуть вони з чоловіком другу дитину, Ліліана відповіла «Так». Не виключено, що в недалекому майбутньому пара обрадує хорошими новинами про поповнення.

Ответ Лилианы в комментариях под постом
Відповідь Ліліани в коментарях під постом

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".