Катя Осадча хотіла похвалитися віночком, а насмішила Мережа своєї трагічної креативної “капелюшком “

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча вже почала підготовку до Нового року і Різдва - кожну вільну хвилинку присвячує декору свого будинку до улюблених свят.

Кілька днів тому Катя показала як почала створювати чудову святкову атмосферу – вона помістила в вазу кілька гілочок хвойних дерев і доповнила з гроном червоної горобини і червоною свічкою.

Декор в будинку Каті Осадчої

Потім в своєму Сторіс на Інстаграмі знаменитість поділилася відео-кадрами, яка гарна у них вдома ялинка, прикрашена разом з чоловіком Юрієм Горбуновим та сином Іваном.

Ялинка Каті Осадчої

Мама також розповіла, що хлопчикові дуже сподобалися дві золотисті шишки, він їх повісив разом і сказав, що цей шишка-тато і шишка-синок.

ялинкові шишки

А вчора Катя показала, як вона спробувала своїми руками зробити різдвяний вінок – у неї з’явилося кілька вільних годин. Вінок вийшов симпатичним, але шанувальників зірки більше привернув інший предмет на фото.

Катя Осадча демонструє вінок власного виготовлення

Як ви вже напевно зрозуміли – це гілка на задньому плані. Ракурс обраний або так випадково вийшло, що гілка виглядає як черговий креативний Катін капелюшок. Практично всі коментарі присвячені саме цьому.

Вийшло дійсно і оригінально, і смішно.

А капелюшки Каті Осадчої – це окрема велика тема. Вони часто не тільки дивували, а й шокували глядачів передачі “Світське життя”. Ось тільки кілька моделей:

Капелюшки Каті Осадчої

І до речі, той убір, що по центру у вигляді гілки з опудалом ворони, був визнаний найоригінальнішим на королівських скачках в Великобританії.

Правда останнім часом Катя вже відійшла від пишних споруд на голові і частіше вибирає вишукані мінімалістичні капелюшки або просто гарні зачіски.

Зате тепер її нова фішка – дизайнерські маски. Ними їй вдається дивувати не менше, аніж головними уборами.

Маска ретельно підібрана до образу

У своєму мікроблозі ведуча розповіла, що стилістам тепер приходить підбирати і захисний аксесуар для кожного наряду в ефірах “Світського життя”.

Дизайнерська маска в білій сукні

А в останньому випуску програми вона до яскраво-червоного плаща з лакованої шкіри вибрала брутальний чорний щиток з масивної ланцюгом – вельми несподіване рішення.

Катя Осадча бере інтерв’ю