Леся Никитюк показала сестру-близнючку, яка теж забула прикрити причинне місце

Довгонога красуня Леся Іванівна Никитюк вирішила трохи змінити рід своєї діяльності, і перекваліфікувалася в учасницю шоу "Хто проти блондинок? ".

Раніше вона була телеведучою. А тепер, схоже, вирішила стати однією з тих дівчат, які беруть участь в шоу. На цю думку фанатів наштовхнуло те, що Леся сфотографувалася з учасницею шоу Валерією Полянської в однакових костюмах. А зазвичай в одних і тих же нарядах виходять тільки учасниці.

Варто відзначити, що дівчата-блондинки Лера і Леся наділи такі короткі наряди, що у них на фото навіть було видно трохи зайвого. Тому, саме завдяки такій епатажності, публікація отримала багато лайків і захоплених коментарів публіки.

Хоч Леся Никитюк і вміє здивувати зовнішнім виглядом, вона все ще в стадії “холостячки “

Телеведуча Леся Никитюк кілька років працює на Новому каналі, і за цей час так і не знайшла собі там одного або нареченого. Хоча її сватали вже до одруженим Олександру Педану і Сергію Притулі, це з’ясувалося фейком.

Зараз Леся Никитюк працює над авторським проектом “Ле Маршрутка “, в рамках якого вона їздить по Україні з туром, і показує все туристичні краси і маловідомі місця улюбленої країни.

Леся Никитюк запропонувала поворожити на нареченого

До слова, в публікації з Лерой Полянської телеведуча запитала у своїх шанувальників ворожать вони, і якщо так, чи вірять у ворожіння.

“Я завжди так гадаю: якщо щось хороше випало, значить збудеться, а якщо погане, то всі ці гадання – повна маячня “, – пише в коментарях wrong.dresses.

“Леся, я в глібокій молодості етак, в років 16 гадала … і вітягнула танк и що ти думаєш. Чоловік мій БУВ танкістом коли ми познайомілісь “, – пише beauty_stecenko.

“А взагалі, треба правильно мріяти. Ось приходить чоловік з роботи додому, ви його смачно годуєте і з мрійливим виглядом говорите: ” мрію про нові чобітках, прям заповітна мрія “, із загадковим виглядом цілуєте його, кидаєте посилання на чобітки мрії (з моєї сторінці) і так само з мрійливим виглядом йдіть. Все, чекаєте 2-3 дня і ваша мрія здійснилася. Можете не дякувати “, – пише в коментарі користувач з ніком _modnica.com.ua.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.