Розпатлана і без макіяжу: Настя Каменських при Потапу влрма не сильно чепуриться

Українська співачка Настя Каменських показала як виглядає вдома. Як з'ясувалося, перед чоловіком вона особливо не наводить марафет.

Цікаво, що при своєму чоловікові Потап вона не чепуриться і навіть не причісується. Про це говорить її сьогоднішня запис, яку вона вивела в Інстаграм. Акуратно зібраний пучок на голові і повна відсутність макіяжу – це те, як Настя виглядає вдома.

Варто відзначити, що і без тонни косметики співачка дуже приваблива

Распатланная Настя Каменських показала як виглядає вдома перед чоловіком: як ніби тільки прокинулася
Распатланная Настя Каменських показала як виглядає вдома перед чоловіком: як ніби тільки прокинулася

А легка недбалість в зачісці їй дуже навіть йде. Шанувальники в коментарях до практично всіх фотографій Насті пишуть їй, що вона однозначно краще колишньої дружини Потапа Ірини Горової.

Настя Каменських уже домоглася величезної популярності, і тепер на черзі сімейне життя

Весною 2019 року Настя Каменських і Потап нарешті розкрили свою головну таємницю – вони разом. Пара зіграла весілля, про яку раніше ніде не афішували. Відомо стало лише тоді, коли зоряні гості, що прийшли на весілля до молодят, почали публікувати історії і фотографії в Instagram.

Звичайно, про роман Насті і Потапа довгий час здогадувалися. Однак самі артисти спростовували всі чутки і доводили – вони не разом.

Незадовго до весілля Настя Каменських і Потап розпалися як творчий колектив. Вони вирішили, що будуть розвивати свої проекти в різному напрямку, тому що історія дуету Потап і Настя вже закінчилася.

Тому зараз логічно, що шанувальники чекають продовження їх історії в іншому напрямку – в сімейному.

Багатьом щирим фанатам хотілося б, щоб Настя була вагітна і народила від Олексія Потапенка .. Адже вони вже обидва відбулися як артисти, та й вік уже той, коли пора заводити дітей.

Сама Настя каже, то поки не готова кинути кар’єру і сцену заради того, щоб виховувати дитину. Але не виключає, що в найближчому майбутньому вони з Потапом все ж зважаться на поповнення. Можливо, це буде навіть в прийдешньому 2021 році.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.