Красуня-дружина Дмитра Комарова пішла по стопах Кароль і теж вийшла в світ у сукні з глибоким вирізом

Олександра Кучеренко, дружина Дмитра Комарова зі «Світу навиворіт», похвалилася новим фото в розкішній сукні з нескромним вирізом.

Героїня нашої сьогоднішньої статті в свої 23 роки встигла завоювати титул «Міс Україна 2016», пройти у фінал конкурсу талантів «Міс Світу», взяти участь в самому танцювальному шоу країни «Танці з зірками», здобути вищу освіту в сфері журналістики, вийти заміж за мандрівника Дмитра Комарова і стати телеведучою на ICTV.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на Танцях з зірками

Крім того, Олександра займається благодійністю. Зокрема дівчина є куратором проекту «Наставництво», який допомагає дітям з дитбудинків соціалізуватися і адаптуватися до дорослого життя. Тобто його куратори стають наставниками для вихованців інтернатів, але без усиновлення.

Про це Кучеренко розповіла у себе в Instagram, де на неї підписані вже більше 120 тисяч людей. Там вона регулярно ділиться з підписниками новими фото і відео, в тому числі і робочими моментами.

Александра Кучеренко
Олександра Кучеренко

На цей раз дружина Комарова анонсувала в Instagram-stories вечірній випуск програми «Зірковий спорт», крім якої вона також веде ранкову рубрику «33 за 3».

На новому кадрі зірка позує перед камерою у світлій вечірній сукні з незвичайним декольте і “пояском” на шиї. Її волосся акуратно укладене хвилями, а на обличчі помітний легкий освіжаючий макіяж. Треба сказати, що Олександра як завжди прекрасна і Дмитру пощастило бути її чоловіком.

Скриншот из Instagram Александры Кучеренко
Скріншот з Instagram Олександри Кучеренко

До слова, познайомилися вони на тому самому конкурсі «Міс Україна» в 2016 році. Телеведучий був там членом журі, де і побачив свою майбутню дружину. Їхні стосунки розвивалися в таємниці від публіки, навіть під час участі в «Танцях», де вони були парою, ніхто і не здогадувався, що вони пара і по життю.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Закохані Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Пропозицію руки і серця Комаров зробив коханій у вертольоті під час польоту над Києвом. Нарешті в червні 2019 року молодята повідомили про таємне весілля і вінчання в Єрусалимі. Медовий місяць Олександра і Дмитро провели на Мальдівах і навіть 14-річна різниця у віці не завадила їм знайти щастя один з одним.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.