Ненафарбована, незачесана, сумна Тіна Кароль в обнімку з якимось стороннім чоловіком – Балан кинув?

У Мережі спливло невідоме раніше фото Тіни Кароль з молодим хлопцем і шанувальники запереживали - а як же Дан Балан? Невже красива казка закінчилася?

На сторінці одного з фанклубів Тіни Кароль з’явилося нове фото – співачка поруч з молодим хлопцем і обстановка робоча або навіть домашня. Співачка без макіяжа, з розпущеним волоссям з загадковим і сумним явно втомленим поглядом. Навіть фани Тіни, які знають про неї все, спочатку захвилювалися – хто цей хлопець, які так зворушливо обійняв зірку.

Тіна Кароль та хлопець
Тіна Кароль і молода людина

Але відразу знайшлися ті, хто впізнав у ньому учасника “Голосу країни” в 2018 році Олексія Баклана. Хлопця з дійсно незвичайним басистим голосом до себе в команду забрав Потап.

Олексій успішно дійшов до нокаутів, але в парі зі співачкою-трансгендерів Зіанджа Потап віддав перевагу їй. Зате Тіна Кароль “врятувала” хлопця з таким нестандартним голосом. Олексій ще раз виходив на сцену, але до прямих ефірів не дійшов.

Швидше за все, представлене фото було зроблено під час репетицій з Тіною, а так як вони були тривалими – адже всього за тиждень треба було підготувати складний номер, то і виглядають вони стомлено.

До речі, на офіційній сторінці “Голосу країни” в Інстаграмы йде опитування, кого б глядачі хотіли побачити в суддівських кріслах нового 11 сезону. Передплатники мікроблогу активно обговорюють найрізноманітніші кандидатури, але лідерство у пари Дана Балана і Тіни Кароль.

Деякі навіть висунули ідею посадити їх докупи, як в минулому сезоні Потапа і Настю Каменських. Може так у них стосунки швидше просунуться.

 ""

На другому місці за частотою згадувань – Монатік, третя – Надя Дорофєєва, четверта Юлія Саніна. Що примітно, таких суддів як Потап з Настею, Сергія Бабкіна, Джамалу не згадали жодного разу.

 ""

Вже дійсно цікаво, чи вдалося продюсеру шоу Володимиру Завадюку умовити найочікуваніших знаменитостей. З нововведень на Голосі-11 буде робот-ведучий за лаштунками, група підтримки в онлайн режимі. Кастинг учасників завершується і з нового року розпочнеться підготовка до ефірів, чого ми всі чекаємо з нетерпінням.

А тепер пропонуємо згадати, як Олексій Баклан потрапив на шоу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.