Фіналістка “Танців із зірками ” Саніна полетіла на відпочинок: взяла з собою тільки чорний купальник

Співачка і фронтвумен української рок-групи The HARDKISS Юлія Саніна нарешті дочекалася відпустки.

Кілька тижнів тому їй виповнилося 30 років, але з огляду на те, що день народження припав на прямий ефір в шоу “Танці з зірками “, приблизна учасниця і відмінниця не могла його пропустити. Хоча розповіла, що спочатку планувала полетіти кудись і відзначити його на море.

Після фіналу Юлія Саніна нарешті “вирвалася” на море: встигла до локдауна

Куди саме полетіла артистка – Юля і її сім’я захотіли тримати в таємниці. Відомо лише, що сім’я полетіла втрьох – Юлія, її чоловік Валерій і їх маленький син.

Незабаром після прильоту Саніна опублікувала фото, як катається з сином на гойдалках, які розташовані прямо на березі океану. Блакитна, чиста і блакитна вода зробили фотографію прямо таки мальовничій.

Там співачка і рокерша позує в чорному відрядних купальник, а її маленький син – в пляжних легких шортах. Видно, що вони дуже раді довгоочікуваній відпустці і польоту в теплі країни, адже в Україні зараз почалася справжня зима, тільки без снігу.

Перемога Юлії Саніної в “Танцях з зірками”

Фанати The HARDKISS визнали – їх кумир, безумовно, перемогла в цьому сезоні. Навіть не дивлячись на її заслужене друге місце, і на подачку Санти Дімопулос у вигляді кубка, Юлія вважає, що подолала багато бар’єрів для себе, і недарма пішла на цей проект.

Вдруге піти б не наважилася. Однак Юлія каже, що на “Танці з зірками ” її запрошували ще з минулого року. Вона не наважувалася, так як не вірила в свої сили. Але коли зрозуміла, що готова навчитися танцювати, прийняла це запрошення від продюсера телеканалу 1 + 1 Володимира Завадюк.

Також недавно рокерша в інтерв’ю проекту “Ходять чутки ” по секрету розповіла, що насправді голоси глядачів вважають чесно, однак про статистику тих, хто проголосував ніхто не знає і ніколи не дізнається.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".