Дожилися! Повелитель вовчих Олег Винник вже пропонує себе всім бажаючим, а Таюне йому підспівує (відео)

Найкращий співак України Олег Винник навіть в умовах карантину не залишає своїх шанувальниць. Послухайте одну з кращих його пісень і дізнайтеся про нього дещо цікаве.

Олег Винник вже кілька років стає найпопулярнішим співаком України – таким фан-клубу як у нього можуть похвалитися тільки провідні світові зірки, і то далеко не всі.

Якщо хтось думає, що Олега обожнюють тільки в Україні – глибоко помиляються! У нього є величезна кількість шанувальниць з Німеччини та Австрії, де він раніше відзначався в мюзиклах. Його німецький фанклуб навіть створив креативний відеоролик до дня народження кумира. А також йому в 2019 році спекли неймовірний черешневий торт з 12 тисячею свіжих черешень (в серпні).

Торт-сердець в подарунок Виннику з Німеччини
Торт-серце в подарунок Виннику з Німеччини

Ось так його доставили через кілька годин.

 ""

Олега Винника люблять і в Росії, де живе понад 10 млн наших співвітчизників (вони не винні, що трапилася така проблема між нашими країнами). У нього є великий фан-клуб в Туреччині, Канаді, США і навіть в Аргентині. Завдяки інтернету тепер українці в усьому світі можуть не тільки слухати, а й популярозувати своїх улюблених виконавців.

Олег Винник раніше
Олег Винник раніше

А ось 5 дуже цікавих фактів про Олега, перед тим, як ви знову станете слухняні його пісню “Візьми мене в свій полон “.

  1. Предки Олега з Львівщини були виноградарями і виноробами, звідти і пішла прізвище артиста – Винник.
  2. Своєю найважливішою роллю досі він називає Жана Вальжана в мюзиклі “Знедолені ” за романом Віктора Гюго. Після цього йому навіть пропонували місце в Лондонському королівському театрі, але він обрав Україну.
  3. Улюблене хобі Олега – рибалка. Він любить в тиші і самоті посидіти в вудкою. І не тільки для того, щоб розслабитися, але там йому приходять ідеї для нових хітів.
  4. Олег все своє життя таємно займається благодійністю. Він допомагає тим, хто дійсно потребує допомоги, бере участь у всіх благодійних заходах і навіть відповідає на прохання звичайних людей. Але у шахраїв шансів немає – всі звернення за допомогою контролюються.
  5. Співак одружений, але ретельно приховує особисте життя, щоб не зіпсувати образ справжнього серцеїда. Його дружина – бек-вокалістка Таюне (справжнє ім’я Таїсія Сватко). У них є син, який живе в Німеччині.

А зараз обіцяний кліп. І не забудьте включити його на повний звук і на весь екран.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.