Наталія Кузнєцова на прізвисько “подружка Халк ” зібралася народжувати дитину – але навіть її чоловік проти

Наталія Кузнєцова колись була звичайною школяркою, яку всі гнобили. Але зараз мало хто зважитися образити її. Навіть крутий чоловік.

У той час, як жінки всього світу стурбовані витонченою фігурою і жіночними вигинами, багато спортсменки відмовляються від громадських стандартів заради результатів – при цьому стикаючись з величезною кількістю нерозуміння або засудження.

Як отримати звання Подружка Халка

Однією з таких бодибилдерш-професіоналок є росіянка Наталія Кузнєцова. Їй 28 років, вона більшу частину свого життя займається «пауерліфтингом» – або троєборству, тобто силовим видом спорту, при якому людина піднімає екстремальні по вазі об’єкти.

Наталія Кузнєцова в юності до і після занять в спортзалі
Наталія Кузнєцова в юності до і після занять в спортзалі

Почався спортивний шлях дівчата ще в ранні підліткові роки – вона вирішила стежити за фігурою і захопилася здоровим способом життя, що включало відвідування спортивного залу. Так з 14 років вона почала ходити до місцевого спортклуб Чити і фізичні вправи. Якщо спочатку її заняття мали загальний характер і проходили без конкретної мети – їй хотілося набрати трохи м’язової маси, адже тоді вона важила всього 40 кілограм.

Наталія Кузнєцова
Наталія Кузнєцова

Але трансформації тіла сподобалися Наталії, і вона задумалась про бодібілдинг. Правда, просто качати м’язи їй здавалося не так цікаво, як робити це заради їх сили.

Вже до 15 років дівчина перемогла на регіональному змаганні Забайкалля, до 20 була чемпіонкою Росії, а в 2014 встановила два світових рекорди – за армліфтингу і жиму лежачи.

Наталія Кузнєцова на піку слави
Наталія Кузнєцова на піку слави

Крім того, без жодних сумнівів незвичайні зовнішність і тіло Наталії можна вважати далекими від того, що радять жіночі журнали – в маленькі «жіночні» розміри вона ніяк не вписується, та й взагалі крупніше більшості чоловіків в своєму оточенні.

Особисте життя без Халка

При цьому вона щасливо одружена з сорокарічним Владиславом, теж бодибилдером – і невідповідність розміру його біцепса в порівнянні з м’язами дружини пару не хвилює. За їх словами, в родині панує взаєморозуміння і любов.

Наталія Кузнєцова з чоловіком
Наталія Кузнєцова з чоловіком

Наталія озвучила, що в ближче час збирається народити дитину. Але вона підготується до цього, на прохання чоловіка – перестане приймати різні препарати для збільшення м’язової маси і деякі інші умови.

Наталія Кузнєцова - снігуронька
Наталія Кузнєцова – снігуронька

 

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.