Нереальний Олег Винник після розставання з Таюне одягнувся у все чорне і заговорив про вічну любов

Красунчик Олег Винник в черговий раз домігся максимального визнання не тільки у своїх прихильниць (і шанувальників, яких теж чимало), а й музичних експертів.

Олег Винник – артист від Бога і не обділений нічим – ні талантами, ні зовнішністю, ні неймовірною чоловічою харизмою. А ще – неймовірною працездатністю. Мало хто знає і розуміє, скільки артисту треба працювати, щоб не тільки заспівати пісню (а ще її створити треба – слова і музику), потім зробити аранжування (розкласти вокал і музику для оркестру). А зробити кліп – це окрема і дуже-дуже дорога тема.

Олег Винник
Олег Винник

Але мова не про гроші, а про таланти

Олег Винник заслужено отримав чергову нагороду – премію Музичної Платформи “Краща пісня року 2020 “.

На фото з Інстаграма Олег постав в тотал-блек образі, піджак з чорного оксамиту з атласними лацканами і з його фірмовою вишивкою над лівою кишенею. В унісон – чорна сорочка з коміром стійкою.

 ""

Премію він отримав за пісню “Божевільна Любов “, яку шанувальники цього року визнали найкращою, хоча кліп сподобався не дуже. Фоловерів порахували, що відео не відповідає змісту, більш того – нудне. Проте, Винник свій заслужений приз отримав, хоча багато молодих його, якщо чесно, обскакали. Бо рано спочивати на лаврах.

Незважаючи на те, що сценічний образ Винника – ловелас і вільний мачо, він насправді вірний сім’янин.

Артист одружений на красуні, яка постійно виступає з ним в якості бек-вокалістки. Звуть її Таїсія Сватко, творчий псевдонім – Таюне. Син пари проживає в Німеччині, а дружина імідж свого “серцеїда ” тільки схвалює.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Благодійність – ще одна справа, чим займається Винник. Йому подобається робити добрі справи для людей, які цього потребують, тим більше, що можливостей у успішного співака досить. До того ж, всі його проекти захищені від шахраїв, так як публікуються виключно його командою на його особистих сторінках в соціальних мережах.

Від його імені постійно постять не тільки рекламу, а й створюють фейкові сторінки зі збору грошей на лікування дітям, але шахраїв блокують. Найпростіше перевірити – уточнити на офіційній сторінці артиста.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.