Вибух на макаронній фабриці: Настя Каменських показала нову зачіску і плоский живіт

Телеведуча і співачка, а також дружина репера Олексія Потапенка Настя вразила новим образом.

Настя досить сучасна і стильна співачка, яка намагається не відставати від жодних трендів. А ще вона веде свій Інстаграм аккаунт, де чого тільки не побачиш: і неприкриті п’яті точки, і Настю зі зморшками і без макіяжу, і її тренування, і навіть самі неадекватні перевтілення.

Сьогодні Каменських вирішила перевтілитися в диву з вісімдесятих і зробила відповідну зачіску

Густі дрібні кучері покрили її голову і зробили там справжнє свято. Настя Каменських записала, як в короткому топі і коротких шортах танцює під веселу музику. Ось так дружина Потапа провела свій вихідний, поки чоловік на роботі.

Шанувальники помітили, що на цьому відео у Насті Каменських дуже хороша фізична форма – плоский живіт і вузька талія

Варто нагадати, що нещодавно Настя Каменських змінила свій імідж – зробила чубок і нафарбувала очі рожевим кольором. Такий підхід до власному зовнішньому вигляду по-справжньому підірвав мережу – шанувальники були в захваті від такої думки стилістів Насті.

«Гарненька з такою зачіскою, тільки не схожа на себе», «Настя, це ви? Не впізнати щось вас »,« З чолочку ну просто прелесть! Якщо перуку накладної, терміново робіть справжню зачіску таку »,« Мені подобається, Настя, придивіться до цього стилю, він вам дійсно йде », – відзначили в коментарях прихильники творчості знаменитої української співачки NK.

Тим часом Потап посилено готується до новорічного святкування

Потап дав велике інтерв'ю телеведучому Анатолій Анатоліч
Потап дав велике інтерв’ю телеведучому Анатолій Анатоліч

Адже його творчий колектив виступатиме на самому грандіозному концерті цього року відразу після бою курантів. Про це сам репер Олексій Потапенко повідомив напередодні. Таке рішення зовсім не дивно, адже він – близький друг президента України Володимира Зеленського.

Також для Потапа що минає, був дуже значущим і продуктивним. Він отримав обидві державну нагороду заслуженого артиста України. Тепер і Каменських чекає таку, але вже в наступному році.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!