Ані Лорак ледве втиснула бюст в тісну сукню, що не ховає її помітний животик, і поділилася своїми новинами

Співачка Ані Лорак давно розбурхує шанувальників своїм особистим життям - так виходить заміж чи ні? Вагітна або розтовстіла? Новий пост в Інстаграмі посилив загадку.

Українсько-російська зірка зараз живе і активно розвиває кар’єру в Росії – там вона топова зірка і користується шаленою популярністю.

А ось в особистому житті їй щастить менше. Вийшла заміж за великої любові за турка (чим тоді викликала осуд у багатьох співвітчизників), народила дочку Софію. А чоловік виявився не тільки альфонсом, а й ще гуляв направо і наліво. Деякий час співачка намагалася зберегти сім’ю заради доньки, але коли Мурат вже став, не ховаючись, показувати своїх коханок, вона подала на розлучення.

Ані Лорак з колишнім чоловіком і дочкою
Ані Лорак з колишнім чоловіком і дочкою

Довгий час у 40-річної Кароліни не було нових відносин. а потім поповзли чутки, що вона вже живе з молодим російським саунд-продюсер українського походження, учасник лейблу Black Star, Єгором Глібом, якому на той час виповнилося 26 років.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Гліб

Його колишньою дружиною була українська співачка TAYANNA, яка, дізнавшись про роман Ані Лорак і її екс-чоловіка, в інтерв’ю розповіла шокуючі подробиці про їхнє спільне життя. Він її бив, зраджував, часто приходив п’яним. Чи був дійсно роман у Лорак з Глібом чи це просто такий хитрий піар-хід, який підігрів інтерес і до самої співачці, і до вмираючого тоді лейблу Black Star – так залишилося загадкою. Як і уявна вагітність співачки. Але останнім часом їх ні разу не бачили разом, Ані живе з донькою та усюди з’являється тільки з нею.

У 2020 році 27 вересня Ані Лорак відзначила 42 роки, вона активно займається своєю кар’єрою і розвитком популярності в соцмережах. Співачка помітно схудла і покращала, правда, результати пластики шанувальникам не сподобалися. Її нове обличчя вже сильно натягнуто, а посмішка виглядає неприродно.

Ані Лорак зараз
Ані Лорак зараз

Днями співачка отримала свій черговий Золотий грамофон і на церемонії виглядала просто приголомшливо в сукні з нової колекції Дженніфер Лопес.

Ані Лорак і Золотий грамофон
Ані Лорак і Золотий грамофон

А зараз співачка поділилася рекламним роликом, де просуває продукцію відомого бренду Sennheiser. Ця професійна апаратура мало зацікавила шанувальників. Вони більше захоплювалися самою співачкою, її розкішним видом. Навіть у звичайній чорній сукні вона виглядає чудово. А хтось знову побачив кругленький живіт! На такі випади Кароліна вже давно не відповідає, а образливі коментарі просто видаляє.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.