Катерина Осадча показала дикі танці Горбунова на сцені шоу “Голос країни “: переплюнув навіть Каменських

Найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Юрій Горбунов та Катя Осадча задіяна у зйомках нового сезону шоу "Голос країни 11 ".

Зараз повним ходом йдуть зйомки відомого музичного шоу “Голос країни 11”. Ведучими проекту, як і в минулому сезоні стали Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Знамениті телеведучі вирішили трохи підняти завісу знімального процесу і опублікували в своїх соціальних мережах кілька фото і відео. Так, Юрій Горбунов поділився в своєму Інстаграме спільним фото з Катею Осадчою, де вони позували на сцені “Голосу” в дуже красивих нарядах.

Катя для зйомок наділа оригінальну асиметричну блузу, що складається з великих воланів, і чорні брюки. Образ довершили білосніжні човники і інкрустовані каменями сережки каплевидної форми. Осадча зробила стильну зачіску з повністю зачесаним назад волоссям і яскравий макіяж. Горбунов був одягнений в дуже стильний костюм бордового відтінку, білу футболку і масивні білі кросівки.

Шанувальники зіркової пари залишилися в захваті від яскравих образів зоряної пари і залишили багато приємних коментарів під знімком.

А ось Осадча в своїх Інстаграм-сторіз опублікувала дуже смішне відео. Красуня зняла ролик, як її чоловік і заодно колега по сцені Юрій Горбунов танцює на знімальному павільйоні. І не просто танцює, а прям відривається і демонструє справжні дикі танці.

Кадри з Інстаграм-сторіз Осадчої
Кадри з Інстаграм-сторіз Осадчої

Шанувальники зіркової пари не змогли прокоментувати дане відео, але безумовно багато оцінили танці Горбунова.

Нагадаємо, 11 сезон музичного шоу “Голос країни” готує для телеглядачів багато сюрпризів. Вже стартували зйомки проекту, а організатори шоу досі тримають в таємниці імена зіркових тренерів. Організатори вирішили дати маленьку підказку фанатам і випустили аудіо зі зміненими голосами чотирьох членів журі, змусивши фанів гадати, хто ж займе червоні крісла.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.