Як виглядає і чим займається старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля Поліщук

Шлюб з Юрієм Горбуновим у Катерини Осадчої вже другий, від першого чоловіка вона народила сина Іллю. Як тепер живе хлопець, якому нещодавно виповнилося 18 років.

Після того, як двоє ведучий телеканалу 1+1 Юрій Горбунов та Катя Осадча повідомили про роман, глядачі з радістю сприйняли цю новину – партнери підходять один одному, і цей союз точно обіцяв бути вдалим. Незабаром пара офіційно оформила стосунки, а вже в 2017 році зірки стали батьками маленького Вані.

Катя Осадча з Юрієм Горубновим і маленьким Ванею наряджають ялинку
Катя Осадча з Юрієм Горбуновим і маленьким Ванею наряджають ялинку

При цьому обидва колись уже були одружені, а в Осадчої навіть є дитина від першого чоловіка. Хто цей хлопчик, скільки йому років і в яких стосунках ведуча зі своїм колишнім чоловіком?

Незмінна героїня шоу “Світське життя” зустріла свою першу серйозну любов ще в кінці 1990-тих – нею став Олег Поліщук, на той час – депутат і бізнесмен. Молодій журналістці Каті на той момент було всього 18 років, але це не завадило парі піти під вінець у 2001 році.

Весілля Каті Осадчої і Олега Поліщука
Весілля Каті Осадчої і Олега Поліщука

Буквально через рік народився Ілля – спільний син подружжя, але разом з появою дитини відносини в родині трохи натягнулися, і до 2004 року Поліщук і Осадча прийняли рішення про розлучення.

Юна Катя Осадча і маленьким сином Іллею
Юна Катя Осадча і маленьким сином Іллею

Хлопчик при цьому проводив достатньо часу з обома батьками, адже “ділити” малюка і обмежувати його спілкування з кимось із рідних, на думку колишніх партнерів, було б неправильно.

Ілля жив (і живе) на три будинки - з мамою, з батьком, і бабусею-дідусем
Ілля жив (і живе) на три будинки – з мамою, з батьком, і бабусею-дідусем

І ось, цієї осені Ілля нарешті досяг свого повноліття – з 18-тим днем народження його зворушливо привітала в своєму Інстаграмі зоряна мама. Катя поділилася фотографіями з сином, підписала пост словами любові і підтримки Іллі, і підписчики Осадчої приєдналися до поздоровлень своїми добрими побажаннями.

Катя Осадча з дорослим сином
Катя Осадча з дорослим сином

Сам юнак веде досить тиху, непублічну життя – тому знімки з ним нечасто з’являються в соціальних мережах мами, але на честь такого приводу Ілля дав свій дозвіл. На фото видно, як виріс хлопець і вже зовсім змужнів. Сама ведуча похвалила його цілеспрямованість, доброту і всі ті хороші якості, якими вона пишається в синові. Також вона додала, що цінує все загальні моменти з ним і хотіла б присвячувати йому ще більше часу. Адже незважаючи на те, що рідні люди підтримують теплі відносини, поки у них мало можливостей для постійних зустрічей.

Катя Осадча з синами на відпочинку
Катя Осадча з синами на відпочинку

Ілля вчиться і, судячи з усього, за кордоном, але ніяких подробиць, де і яку професію вибрав, немає.

 

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.