Асмус в спробах повернути Харламова змінює імідж: обрізала волосся і чубок, а з кольором ще не визначилася

Відома російська актриса Христина Асмус після розлучення з коміком Гаріком Харламовим вирішила почати життя з чистого аркуша.

Героїня нашої сьогоднішньої статті стала популярною після серіалу “Інтерни”, де вона зіграла роль практикантки Вари Чорноус, а її дебютом на великому екрані стали “Елки”. З тих пір кар’єра Христини пішла в гору.

Зараз на рахунку 32-річної артистки більше десятка ролей в кіно, кілька вистав у театрі. Крім того, Асмус спробувала себе в якості актриси озвучування і регулярно з’являється на телебаченні в рейтингових проектах.

Христина Асмус в лікарні: стан важкий
Христина Асмус у ролі Варі Чорноус

Особисте життя знаменитості теж знаходиться під пильною увагою публіки, особливо після заяви про розлучення з Гаріком Харламовим після семи років у шлюбі. За час спільного життя у них народилася дочка Анастасія.

Асмус и Харламов с дочерью
Асмус і Харламов з дочкою

Таку сумну для багатьох шанувальників новину майже колишнє подружжя повідомило в Instagram, де Христина регулярно ділиться новими фото і відео. На цей раз актриса показала, як готується до ролі в новому проекті, заради якого вона пішла на кардинальне перетворення.

З звичної всім блондинки, причому натуральної, Асмус перетворилася на пекучу брюнетку. Більш того, героїня статті обрізала чубок і зробила каре.

Треба сказати, що користувачі мережі прийшли в захват, побачивши оновлену Христину, хоча кардинальні зміни не всім припали до душі:

  • “Мені подобається новий образ фатальної жінки!”;
  • “Яка ж ти стала стильна і зухвала”;
  • “П’ятий елемент. Вам дуже пасує”;
  • “Краще б перуку видали на роль. Блонд пасує більше і довжина не ваша”;
  • “Блондинкою набагато краще “;
  • “Зміни завжди до лиця”.

Не встигли фанати звикнути до брюнетки-Асмус, як вона вразила ще одним новим образом. Тепер Христина постала перед камерою не з чорним, а з рожевим волоссям, елегантно укладеним акуратними хвилями. Її сукня підкреслює ідеальні форми актриси, а яскраві туфлі відмінно поєднуються з кольором волосся.

Коментатори порівняли героїню статті з лялькою Барбі і зробили комплімент її зачісці, хоча, якщо бути точніше, перуці. До слова, якщо тут зрозуміло, що Асмус перетворилася для шоу “Золото Геленджика”, то назву проекту, для якого вона перефарбувалася в чорний, зірка тримає в таємниці.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.