Волочкова в окулярах назвала себе доброю феєю і не хоче перетворюватися в злу

Прима-балерина Всієї Русі Анастасія Волочкова - популярна медійна персона. В тому сенсі, що вона регулярно, так практично щодня, дає приводи про неї згадати.

І найчастіше ЗМІ та інтернет-ресурси говорять про неї в скандальному форматі, деякі навіть називають знаменитістю-фріком.

Уже притчею во язицех стали одіозні шпагати зірки. Ні, до їх техніці ні у кого немає претензій. Просто їх стільки багато і в найбільш не пристосованих для цього місцях, що у одних це викликає сміх, а у інших стійке здивування, що це за манія така.

Це, напевно, єдиний в світі шпагат в ластах в Мальдівських водах
Це, напевно, єдиний в світі шпагат в ластах в Мальдівських водах

Ще один привід, який люблять смакувати журналісти, а публіка читати – це особисте життя балерини. Вже не кажучи про минулі чоловіків і кавалерів, досить згадати інтригу цього року – Волочкова оголосила, що виходить заміж, але жениха не покаже. І взагалі, вона вирішила, що спочатку медовий місяць, а потім весілля. І примудрилася за цей карантинний рік три (!) рази побувати в медовий місяць – на Мальдівах, потім в Туреччині, а потім знову на Мальдівах.

Нареченого цілком так і не показала, лише шматочками – то ногу, то плече, то спину. Ім’я недавно назвала – Олег. Деякі папараці навіть запідозрили, що у неї з співачкою Максим один Олег на двох – та теж ретельно ховає свого кавалера, а такі ж потайливі фото з’являються саме тоді, коли Волочкова з курорту повертається на деякий час в Москву. Але це так – одні домисли.

Медовий місяць рук Анастасії Волочкової та її нареченого
Медовий місяць рук Анастасії Волочкової та її нареченого

Анастасія зазвичай мало звертає увагу на випади хейтерів – собаки гавкають, а караван іде. А тут не витримала і зробила розлогий пост на цю тему.

Для цього вона вибрала образ суворої леді в білому костюмі з вирізом, волосся красиво укладені, стриманий, але бездоганний макіяж, а для більшої інтелектуальності – великі окуляри. Вже один такий вигляд змушує насторожитись і напружитися.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

А в супровід балерина написала ось що:

 "" ""

Це гідна заява і заслуговує повагу. Мало хто може жити так.

 

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!