Подруга Кіркорова Ані Лорак показала в чому ходить вдома, поки ніхто не бачить: “Дивимося впевнено”

Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Росії, не втомлюється радувати шанувальників своїми красивими знімками в Інстаграм.

Нещодавно знаменитість стала щасливою власницею нагороди на “Пісні року 2020 “, а пізніше і виступила на іншій престижній премії “Золотий грамофон “. Близька подруга Філіпа Кіркорова активно веде свій Інстаграм, і завжди рада зайвий раз покрасуватися своєю колоритною зовнішністю. Тим більше, красуватися реально є чим.

Зовнішність Кароліни Куєк нетипова, східна, що їй зіграло на руку в сценічній діяльності

Її запам’ятовується погляд і мила родимка на щоці назавжди зробили Ані Лорак кумиром мільйонів. З огляду на свою фотогенічність, вона активно веде свій Інстаграм-аккаунт, де практично кожен день публікує знімки. Це і фото зі зйомок, і робочі будні, і домашній “лук “, і всілякі мистецькі заходи. Також показує вона в Інстаграме свою дев’ятирічну доньку Софію. Саме по Інстаграм шанувальники дізналися, що вона планує заміж за екс-продюсера Тіматі Єгора Глібова.

Сьогодні Ані Лорак показала, як вдома виглядає в халаті після бурхливих зйомок і тусовок.

Варто відзначити, що навіть в домашній обстановці Лорак виглядає ефектно і помітно – вона нафарбувала очі, брови і губи.

“Дивимося впевнено! Дівчата, фарбуємо вії і даруємо світові красу! “, – написала в описі до знімка Кароліна Куєк.

Не утримався від коментарів навіть композитор Ігор Крутой. Він залишив співачці вогняні смайлики.

Більшість фанатів захоплювалися красою співачки:

  • боже яка ж ви красива. Ранок починається з божественної краси, – пише фан-аккаунт самої співачки a_anilorak_a
  • Кароліночка Ви так вмієте зарядити відмінним настроєм на весь день! Спасибі, що так радуєте нас, – sasha_mixaylenko
  • Ваші глазаааа, – пише користувач з ніком artist_alya.

Нагадаємо, днями співачка потрапила в скандал з Поліною Гагаріної. На церемонію нагородження “Золотий грамофон ” співачки прийшли в дуже схожих сукнях, які швидко записали в категорію однакових.

Більше про життя співачки, її творчий шлях і головних чоловіках можете дізнатися в нашому відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!